Korekta odstających uszu

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Natasza78

Korekta odstających uszu

Post autor: Natasza78 »

Cześć dziewczyny. Od małego miałam bardzo mocno odstające uszy i zawsze był to mój największy kompleks. Po wielu latach zdecydowałam się na zabieg korekcji uszu w Bielsko-Białej i przyznam się wam, że teraz czuję się o wiele lepiej. Niektórzy nie zdają sobie sprawy, jak tego typu zabiegi mogą pozytywnie wpłynąć na samoocenę czy wzmocnić pewność siebie. Czy któraś z was zdecydowałaby się na taki zabieg, czy nie planowałybyście mimo wszystko żadnej ingerencji?
Mortis

Re: Korekta odstających uszu

Post autor: Mortis »

Witam. Od jakiegoś czasu zastanawia mnie taka jedna sprawa - czy ktoś z Was rozważał korekcję uszu? Zastanawiam się, jakie są efekty zabiegu i czy warto ?
Morits

Post autor: Morits »

Ja również jestem ciekawy! Słyszałem, że korekcja uszu może pomóc w poprawie wyglądu i pewności siebie. Kojarzycie jakiegoś dobrego specjaliste, ktory zajmuje się tym tematem?
sasanka

Post autor: sasanka »

Myśle, że korekcja uszu to skuteczny sposób na poprawę ich kształtu. Wiadomo że wygląd poprawia naszą pewność siebie więc bez sensu męczyć się z kompleksami. Dr Dorota Żukowska, chirurg plastyczny w Klinice Elite przy Złotej 61, ma duże doświadczenie w tym zakresie. Może warto umówić się na konsultacje.
ODPOWIEDZ