jakie kosmetyki do twarzy?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
przybysława97

jakie kosmetyki do twarzy?

Post autor: przybysława97 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w wyborze odpowiednich kosmetyków do twarzy. Moja skóra ostatnio nie wygląda najlepiej, więc postanowiłam zacząć dbać o nią bardziej. Zastanawiam się, czy ktoś z Was może polecić mi jakieś serum do twarzy? Jakie składniki są niezbędne w takich kosmetykach? Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia. Z góry dziękuję za pomoc! :)
misianka

Re: jakie kosmetyki do twarzy?

Post autor: misianka »

Witamina C to dla mnie hit. Pomaga na wszystko, na przebarwienia, na przesuszenia, na zmarszczki, na szary koloryt cery. Polecam bez względu na wiek. Jeśli nie znasz dobrego kosmetyku z witaminą C to mogę ci polecić wizytę w Rossmanie i zakup kremów Hello Papaja. One mają dużo dobrej i skutecznej witaminy C
Elzik

Post autor: Elzik »

Ostatnio kupiłam w Rossmanie świetny krem z FaceBoom Boombastic nawilżająco rozjąsniający hydro krem . Uzywam gdzies niecały miesiac. Krem wydajny, niewiele go trzeba użyc, wygodne opakowanie a to dla mnie tez ważne. ładnie pachnie i szybko sie wchłania. Skóra nawilzona jak trzeba a i pomaga na plamy potrądzikowe, zaczerwienienia dzieki wit c w składzie. Na pewno go jeszcze kupie
Dylka

Post autor: Dylka »

Świetne kosmetyki z Bielendy kupiłam w Biedronce z linii Skina Academy Solution. Świetna linia kosmetyków i wcale nie sa drogie, a skuteczne. Juz niestety skóra się starzeje, zmarszczki sa nie da się ukryć. mają fajne kosmetyki na zmarszczki własnie, kupiłam serum z tej linii rewitalizujaco przeciwzmarszczkowe. sprawdza się nawet na zmarszczki mimiczne a skóra delikatna, wygładzona po nim. Polecam
ODPOWIEDZ