jak pielęgnować twarz?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Bernarda1967

jak pielęgnować twarz?

Post autor: Bernarda1967 »

Hejka wszystkim, szukam porady odnośnie pielęgnacji twarzy. Ostatnio zauważyłam, że moja skóra jest sucha i zmęczona, a ja nie wiem, jak jej pomóc. Szukając rozwiązania natknęłam się na serum na twarz i zastanawiam się, czy to może być to, czego moja skóra potrzebuje. Może ktoś z Was już stosował jakieś serum i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Chętnie poznam Wasze opinie i porady dotyczące pielęgnacji twarzy. Mam nadzieję, że razem uda nam się znaleźć najlepsze rozwiązanie dla mojej skóry. Czekam na Wasze wskazówki! :)
milonka

Re: jak pielęgnować twarz?

Post autor: milonka »

O tak serum to super pomysł. Sam krem to często mało jest. ja uwielbiam sera z ashwagandą od Orientany. To akurat które najbardziej polecam ma niacyniamid w składzie. Serum to cudnie napina i wygładza, nie mam też żadnych wyprysków. Więc przyznasz, że jest warte poznania :)
Julciak

Re: jak pielęgnować twarz?

Post autor: Julciak »

Świetny krem moge polecić do codziennej pielegnacji twarzy i nawilża, i chroni przed promieniowaniem słonecznym. FaceBoom skin Dopamine, mega krem mam od nich silnie nawilżajacy krem do twarzy sp 50. Jest na prawdę świetny i ta jego lekka konsystencja, a chroni skórę super
ODPOWIEDZ