Jak dużo pieniędzy wydajecie na perfumy ?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
elwi

Jak dużo pieniędzy wydajecie na perfumy ?

Post autor: elwi »

No własnie jak to u Was wygląda? Jedni kolekcjonują torebki, inni buty a ja przepadam za perfumami. Mogłabym je kupować non stop :) problem w tym, ze te dostępne w stacjonarnych perfumeriach są zazwyczaj meeeega drogie ;/ jak sobie z tym radzicie ?
Awatar użytkownika
septa

Re: Jak dużo pieniędzy wydajecie na perfumy ?

Post autor: septa »

ojjj wydaje dużo... to fakt są mega drogie dlatego kupuje jeden flakonik na 2-3 miesiące. inaczej bym zbankrutowała :)
Awatar użytkownika
menilia

Post autor: menilia »

a ja kupuje meeega dużo i wcale nie przepłacam :) trzeba wiedzieć gdzie szukać :) Kupuje zapachy inspirowane znanymi markami :) perfumy są mega trwałe i spokojnie utrzymują się na skórze nawet do 8 godz ( a na ubraniach znacznie dłużej ;p ). zerknij sobie elwi na perfumik.pl :)
Awatar użytkownika
elwi

ooo nie słyszałam o tej stronie jeszcze ale już lecę zobaczyć co tam mają :) ile kosztują takie perfumy ?
Awatar użytkownika
menilia

jedna perfumetka to koszt 15 zł ( za 33 ml) ale często robią róznego rodzaju promocje więc można zamawiać do woli i wcale nie trafić na tym majątku :) jak dla mnie pojemność idealna - zmieszczą się nawet w małej kopertówce czy kieeszeni w kurtce :)
Awatar użytkownika
elwi

Dzięki menilia jeszcze raz za namiar :) Przejrzałam cały ich asortyment i złożyłam już nawet pierwsza zamówienie. Czekam na dostawę :)
Awatar użytkownika
lila87

Post autor: lila87 »

Ja z umiarem tak naprawdę używam perfum. Często kupuje z możliwością napełnienia. Widziałam takich ofert wiele, tak samo w https://online-perfumy.pl/pl/380-perfum ... apelnienia . Wydaje mi się, że taka opcja bardzo godna uwagi. Sprawdzi się na pewno w spróbowaniu różnych zapachów i potem kupowaniu większej ilości.
Awatar użytkownika
amelia

Post autor: amelia »

Ja mam słabość do dobrych perfum, więc wydaję na nie naprawdę dużo. Natomiast teraz chciałabym zainwestować w feromony. Czytałam na stronie http://www.feromony-info.pl/feromony-damskie/ o damskich feromonach i nie ukrywam, ze bardzo zainteresował mnie ten temat. Ktoś z was stosował?
Awatar użytkownika
menilia

i jak tam elwi ? domyślałam się, ze zamówienie już dawno dotarło, daj znać jak wrażenia :)
Awatar użytkownika
elwi

no jasne, że dotarło nawet nie jedno ale także 2 kolejne :) poszalałam ostatnio nie ma co się oszukiwać ale obkupiłam i siebie i pół rodziny także zadowolenie na 100% :) zapachy suuuuuper :) mam ochotę przetestować wszystkie :)
Awatar użytkownika
Dowile

Post autor: Dowile »

Ja na perfumach nie oszczędzam. Za swoje płacę 490 zł za 50ml. Fiolka wystarcza mi na długo, bo perfumy są intensywne i wydajne. Kilka kropel i zapach utrzymuje się cały dzień. A mowa o perfumach Sense Dubai 2, kupuje je przy ul. Mokotowskiej 46 w Warszawie ale mają też perfumerię online.
Awatar użytkownika
menilia

elwi no to super :) ja mam już upatrzonych kilka prezentów gwiazdkowych u nich i niebawem też biorę się za robienie zakupów.
Awatar użytkownika
Korpap

Post autor: Korpap »

moze jestem jakims beznadziejnym przypadkiem, ale ja znalazlam super perfumy dla siebie (truskawkowe z hebe) i kosztuja ok 25zl - starczają na pol roku :D
Awatar użytkownika
melka92

Post autor: melka92 »

Mnie zawsze podobały się zapachy z tych wyższych półek, no ale niestety nie można na nie pozwolić sobie często, dlatego zawsze szukam promocji lub po prostu robię zakupy na Black Friday, gdzie zniżki są ogromne. W tym roku również poluję na swoje ulubione zapachy i na stronie https://blackfridayonline.pl/perfumy/ sprawdza, gdzie mogę znaleźć jakąś fajną promocję.
Awatar użytkownika
Juliaa

Post autor: Juliaa »

A ja wam powiem, że wcale wielkich sum nie trzeba wydawać, żeby mieć ładne perfumy. Takie na https://www.prouve.com/ sobie zamawiam. Do każdej buteleczki dołączony jest zawsze certyfikat autentyczności zapachu, który jest naprawdę trwały.
Awatar użytkownika
Iwona32

Post autor: Iwona32 »

Przyznaję, że dla siebie wybieram wyłącznie markowe zapachy, a wiadomo, że takie są całkiem drogie. Ja znalazłam niedawno perfumerię http://kalaaps.pl/ i jestem zadowolona z przesyłki i z ich cen. Wybór różnych zapachów jest duży, a ceny całkiem przystępne. Moje ulubione Armani In Love With You mają w świetnej cenie.
Awatar użytkownika
elwi

menilia ja podobnie :) teraz zrobiłam już zakupy na święta podczas tej wyprzedaży z okazji black friday. w końcu taka okazja zdarza się tylko raz w roku, nie :)?
Awatar użytkownika
inulka

Post autor: inulka »

Ja lubię kupować perfumy na promocjach :) Dzisiaj np. trafiłam na https://mania-perfum.pl/pl/woda-toaleto ... 50031.html i chyba zamówię te perfumy bo są o 25% tansze a bardzo je lubię :) Nie pamiętam kiedy ostatnio zamówiłam perfumy w normalnej cenie, zawsze czekam na promkę.
Awatar użytkownika
menilia

elwi no pewnie :) też się obkupiłam na święta :) a jeśli chodzi o promocje to na perfumik.pl też są mega często i to własnie lubię i zawsze czekam na takie akcje i kupuję od razu więcej :)
ODPOWIEDZ