jak dbać o cienkie włosy?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Filipina76

jak dbać o cienkie włosy?

Post autor: Filipina76 »

Hej wam! Szukam porady od osób, które mają podobny problem jak ja — cienkie włosy. Od zawsze marzyłam o bujnej i gęstej fryzurze, ale niestety moje włosy są delikatne i łatwo się łamią. Próbowałam już wielu szamponów i odżywek, ale bez większego efektu. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma sprawdzony sposób na pielęgnację cienkich włosów? Chętnie poznam Wasze rady i triki, które pomogą mi wzmocnić moje włosy i nadać im objętości. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie! 😊
Hanka

Re: jak dbać o cienkie włosy?

Post autor: Hanka »

a czy stosowałas juz kosmetyki od Bielendy z serii Hair Coach? jezeli nie to koniecznie musisz je wyprobowac. sa po prostu rewelacyjne! poprawiaja objetosc i jakosc wlosa, nadaja blasku
cocosanka

Re: jak dbać o cienkie włosy?

Post autor: cocosanka »

Stosuję szampon kondycjonujący kaminomoto wzmacniający cienkie włosy. Nie są ochlapnięte, bo nie obciąża ich formuła kosmetyku wolna od silikonów, parabenów, sls i innych niepotrzebnych rzeczy w składzie.
ODPOWIEDZ