Gdzie zrobić makijaż permanentny w Warszawie ?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
menilia

Gdzie zrobić makijaż permanentny w Warszawie ?

Post autor: menilia »

Hej wszystkim :) fajnie, ze trafiłam na to forum, mam nadzieje, że ktoś będzie w stanie udzielić mi odpowiedzi na moje pytanie. Czy są tu osoby z Waraszawy, ktore robiły sobie makijaż permanentny ? Chodzi mi przede wszystkim o brwi. Gdzie warto sie udać ?
Awatar użytkownika
oskarowski

Re: Gdzie zrobić makijaż permanentny w Warszawie ?

Post autor: oskarowski »

Wygląda to niezwykle wiarygodnie. A co inni sądzą na ten temat?
Kochając czy nienawidząc, trzeba oddać się bez reszty.
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

Kochana jak W-wa to tylko salon " JEST PIĘKNIE". Znajdziesz go w ścisłym centrum, na ulicy Wilczej. Robiłam sobie u Dominiki co prawda tylko kreski na górnych powiekach ( brwi w planach ) ale wiem, że to perfekcjonistka w każdym calu. Lepszej inergistki w stolicy nie znajdziesz :)
Awatar użytkownika
elwi

Post autor: elwi »

tak tak tak potwierdzam Dominika Kossakowska wymiata :)Ja brwi robiłam u niej mniej wiecej pół roku temu. Efekt przerósł moje oczekiwania! Jest wyrazisty ale jednoczesnie bardzo naturalny. Super kolor, idealny kształt i metoda ( u mnie włosowa). Ona prowadzi swój fp na facebooku, zerknij sobie na fotki jej prac :)
Awatar użytkownika
menilia

Post autor: menilia »

dzięki dziewczyny za informacje :) przejrezalam sobie jej profil na fb i faktycznie wszytko prezentuje sie baaardzo zachecająco :) postaram sie w tym tygodniu do niej zadzwonic i mam nadzieje,ze jakoś niebawem uda sie umowic na zabieg :)
Awatar użytkownika
elwi

Post autor: elwi »

z tego co wiem to klientow ma calkiem sporo wiec pewnie bedzie trzeba swoje odczekac ale warto, lepszej specjalistki do makeupu trwałego w Wawie nie znajdziesz ;p
Awatar użytkownika
bernadett

Post autor: bernadett »

ja robilam w salonie Figaro, w Warszawie, jestem ich stala klientka jesli chodzi o uslugi fryzjerskie, ale maja tez kosmetyke, robilam sobie brwi :) i teraz mam w planach zapisac sie na gorna kreske, efekt super, a jaka wygoda i oszczednosc czasu!
Awatar użytkownika
Issa7

Post autor: Issa7 »

A nie lepiej robić sobie samej makijaż? Z tego co wiem to taki make up jest dosyć drogi. Moim zdaniem warto więc w to miejsce kupić sobie dobre kosmetyki i samej popróbować. Ja tak robię i jestem zadowolona. Mój makijaż zawsze wygląda estetycznie. Teraz na próbę planuje kupić sobie tusz do brwi https://pl.oriflame.com/products/product?code=33692 , bo wydaje się naprawdę dobry.
Awatar użytkownika
rozkaa

Post autor: rozkaa »

ja sama robie sobie właśnie taki makijaż brwi. I powiem tak - jak się ma odpowiednie kosmetyki to nawet w domowym zaqciszu mozna osiagnac naprawde profesjonalny efekt. Przetestujcie sobie ten pisak liquid brow pen z christiana laurenta ( można go kupić w Rossmanie). Łatwa i szybka aplikacja, długotrwały efekt.

Obrazek
ODPOWIEDZ