Gdzie kupić sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Gdzie kupić sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Post autor: Gośia »
Otwieram swój własny biznes, mianowicie chcę otworzyć gabinet kosmetyczny. Dlatego szukam sklepu gdzie znajdę profesjonalny sprzęt do niego. Najważniejsze dla mnie jest to, by był dobrej jakości. Nie podsyłajcie mi sprzętu domowego, ponieważ taki nie nadaje się do gabinetu.
Re: Gdzie kupić sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Post autor: Żaklin »
Osobiście swój gabinet kosmetyczny wyposażałam w urządzenia z tego sklepu https://ifapro.pl/. Mają bardzo profesjonalną obsługę oraz dobrej jakości urządzenia w rozsądnych cenach. Najlepiej, to napisz do nich maila, czego potrzebujesz konkretnie i jaki masz budżet. Na pewno dobiorą urządzenia, z których będziesz zadowolona w budżecie, który posiadasz ![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
- radio94
Dzięki za kontakt, na pewno do nich napisze
Również niedługo otwieram salon i szukam urządzeń, które będą dobrej jakości i będą się nadawać do profesjonalnego użytku. Mam już na oku parę urządzeń z ich oferty. Jutro do nich zadzwonię i dowiem się ile potrwa dostawa urządzeń.
![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
Post autor: Baśia »
Muszę sobie zapisać nazwę tego sklepu. Na pewno się przyda, ponieważ zastanawiam się nad otwarciem własnego gabinetu. Jak na razie, pracuje u kogoś, ale niestety pensja nie jest powalająca. Dlatego muszę szukać jakieś innej drogi i najbardziej przekonuje mnie opcja własnego gabinetu.
Post autor: Bożena »
Czy urządzenia mogę zamówić przez tę stronę https://ifapro.pl/? Opinie o nich są faktycznie bardzo dobre, więc chyba również zdecyduje się na zakup urządzeń u nich. Czy wiecie, jak u nich wygląda czas dostawy oraz okres gwarancyjny na sprzęt? Szczególnie chodzi mi tutaj o sprzęt do liftingu.
- Lilka58
Poza takim typowym, specjalistycznym sprzętem do salonu kosmetycznego, na pewno też będzie Ci potrzebna jakaś kasa fiskalna. Bez niej możesz narobić sobie problemów. Jeśli rozglądasz się za jakąś, ale nie wiesz z której oferty najlepiej skorzystać, ja uważam, że z tej dostępnej pod adresem: https://www.pckf.pl/kasy-fiskalne/poznan . Tutaj jest duży wybór kas, a do tego możesz liczyć na profesjonalne doradztwo, dowóz na terenie Poznania, instalację kasy i szkolenie z zakresu obsługi. To naprawdę korzystna oferta.
-
Wybór sprzętu jest bardzo ważny i pamiętaj nad tym aby nie oszczędzać, ponieważ od razu da się to zauważyć, tanie sprzęty szybko się psują i trzewa w nie inwestować. Jeśli chodzi o sprzęt do salonu, który na pewno będzie służył Ci wiele lat, to jak najbardziej ten firmy https://www.monduniq.pl/pl będzie odpowiedni. Korzystam z ich produktów w swoim salonie już wiele lat i jestem bardzo zadowolona. Jeśli nie znasz tej firmy, to zajrzyj na ich stronę, a na pewno znajdziesz odpowiednie sprzęty jak i kosmetyki dla siebie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci