drukarki do paznokci O2Nails

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Sammika

drukarki do paznokci O2Nails

Post autor: Sammika »

Widziałam, że teraz można kupić drukarki do paznokci O2Nails w Polsce z pełnym wsparciem technicznym. Czy ktoś z Was już wprowadził do oferty takie rozwiązanie? Jak wrażenia i opinie klientek, chętnie wracają? :D
Fisia

Re: drukarki do paznokci O2Nails

Post autor: Fisia »

Testowałam już O2Nails X11 Plus w salonie i naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Klientki zachwycone, szczególnie te młodsze które kochają personalizownae wzory. Obsługa banalna a dzięki polskiemu wsparciu wdrożenie przebiegło bez żadnych problemów Wydaje się, że dość szybko się zwróci.
Feni

Post autor: Feni »

my już go mamy w salonie. Pierwsze klientki są zachwycone szczególnie te, które chcą coś unikalnego luz ze swoich zdjęc. :) Czas wykonania skrócił się o połowę, a efety za każdym razem robią mega wrażenie
DidiM

Post autor: DidiM »

Czytałam że ma Wifi i współpracuje z aplikacją któa sama dopasowuje wzory do paznokcia. Brzmi super, a co najwazniejsze w końcu jest to sprzęt który jest w stanie zapewnic wysoka jakosc a nie tylko jakies stempelki
Karra

Post autor: Karra »

odzew od klientek bardzo pozytywny. Czesto pytaja "jak to możliwe że to drukowane?" i umowaja na kolejne. Wprowadzenie tej usług to strzał w dziesiątkę sprzęt robi swoje, a polskie wsparcie daje duzy komfort. Znacznie podnosi efektywnosć pracy :)
ODPOWIEDZ