Dobre kremy do twarzy
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- Ulana_80
Dobre kremy do twarzy
Hej kochane Czy macie swoje ulubione kremy do twarzy, które możecie polecić innym? Mówię ogólnie o kremach, ale możecie też podać ich specyfikę. Mam też do was pytanie, czy wiecie może gdzie kupić eternelle? To krem przeciwzmarszczkowy, o którym słyszałam wiele dobrego i chciałabym go przetestować. No chyba że też możecie podzielić się opiniami!
- debra
Re: Dobre kremy do twarzy
A znasz może kremy z Herbapol Polana? Ja używam ich od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Mają także krem o działaniu przeciwzmarszczkowym jeśli szukasz, to będzie krem z czerwonej serii z koniczyną i makiem lekarskim. Krem na dzień i na noc, pod oczy, serum liftingujące na pewno się sprawdzi. Ja jak na razie kupuję krem wygładzająco-nawilżający. On także radzi sobie z pierwszymi zmarszczkami i pomaga utrzymać prawidłowe nawilżenie skóry na cały dzień.
Post autor: Lena6 »
Krem z ashwagandą Orientany- wg mnie numer 1 wśród pielęgnacji produktów naturalnych. Pomaga w mocnym nawilżeniu, działa dobrze na cerę dojrzałą. Zamiast suplementować można na twarz nakładać, ashwaganda to cudowny składnik
Post autor: Joanna35 »
Jako miłośniczka nowości kosmetycznych z przyjemnością odkryłam produkty od https://tanexpert24.pl/pl. Ich efekt opalenizny jest tak naturalny, że nikt nie wierzy, że to nie słońce!
Post autor: Lilla44 »
Bardzo dobra jest ta linia do cery dojrzałej, do kupienia nawet w Rossmann - Ujedrniające Peptydy z Bielendy. Polska i bardzo dobra marka, kosmetyki skuteczne i w niskiej cenie. Polecam, używam kosmetyków marki Bielenda od dawna
- tormund93
Słyszałam, że https://www.hadalabotokyo.pl to marka, która cieszy się zaufaniem klientów dzięki swojej efektywności i łagodności dla skóry. Produkty te są często rekomendowane przez dermatologów za swoje właściwości nawilżające i regenerujące. Ich formuły są oparte na japońskich tradycjach pielęgnacyjnych, co zapewnia wysoką jakość i skuteczność każdego produktu.
Post autor: lolitka90 »
Od kiedy moja ulubiona youtuberka beauty- Maxineczka- podjęła współpracę z firmą Eveline kupuję kosmetyki do pielęgnacji od nich. Okazały się niedrogie i dobre/skuteczne. Teraz mam serum i krem Ceramides które odżywiają odwodnioną skórę. A wiadomo że latem to się przyda gdy się często korzysta z klimatyzacji a na zewnątrz są upały.
Post autor: kotwiczka »
Firma https://www.yoskine.com/ dba o to, aby ich produkty były bezpieczne i skuteczne, dlatego każdy kosmetyk przechodzi rygorystyczne testy dermatologiczne. Klienci mogą mieć pewność, że stosowanie kosmetyków tej marki nie tylko nie szkodzi skórze, ale także przynosi widoczne efekty w poprawie jej kondycji.
Post autor: Majeczka »
Dla osób poszukujących produktów do codziennej pielęgnacji, istnieje pięć kosmetyków, które zdecydowanie warto mieć w swojej kosmetyczce. Wśród nich, jak można przeczytać na https://aruba.rzeszow.pl/top5-kosmetyko ... innas-miec są maseczki głęboko oczyszczające, które pomagają w utrzymaniu czystej i zdrowej cery. Lista zawiera także olejek do twarzy, który intensywnie regeneruje skórę w nocy.
Post autor: MAlma »
Znakomity jest Hydrolat ze Styraxu, TO taka naturalna zywica pokrywajaca skóre. Wygładza ją, ma silne działanie przeciwzmarszczkowe, odmładzające, ujędrniające. To eliksir młodości, dwa razy dziennie wacikiem nacieram nim skóre. Mega jest, odkąd poznałam używam już tylko jego do pielegnacji skóry
Post autor: kinia90 »
Jeśli chodzi o dobrej jakości kosmetyki w atrakcyjnych cenach to według mnie najlepiej zamawiać tutaj https://www.zikodermo.pl/ Sprawdź sobie koniecznie, może akurat znajdziesz coś dla siebie. Ja będę musiała zamówić kolorówkę i balsam do ciała, bo mi się wszystko kończy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci