Dlaczego włosy wypadają mi garściami?
Dlaczego włosy wypadają mi garściami?
Post autor: Jolię »
Re: Dlaczego włosy wypadają mi garściami?
Post autor: maślana »
Post autor: Wesoła »
Post autor: judka »
No u mnie podobny problem.. od jakiegos czasu wlosy mi wypadaja w dosc duzych ilosciach,badania robilam i okej... diete tez mam spoko, moze warto zaczac stosowac jakies dobre kosmetyki do wlosow?Jolię pisze: ↑05 paź 2021, 14:27 Cześć dziewczyny, czy macie jakiś sposób na wypadające włosy? Moje lecą garściami i to od kilku miesięcy. Wcześniej nie miałam takiego problemu, a moje włosy zawsze były w doskonałej kondycji. Teraz to jakiś dramat. Nie wiem co się dzieje, gdzie leży przyczyna moich problemów.
- bernadett
Ja od jakiegos czasu stosuje takie kosmetyki do wlosow wlasnie przeciw wypadaniu, skuteczne są juz mi nie lecą włosy tak jak kiedyśjudka pisze: ↑12 paź 2021, 12:27No u mnie podobny problem.. od jakiegos czasu wlosy mi wypadaja w dosc duzych ilosciach,badania robilam i okej... diete tez mam spoko, moze warto zaczac stosowac jakies dobre kosmetyki do wlosow?Jolię pisze: ↑05 paź 2021, 14:27 Cześć dziewczyny, czy macie jakiś sposób na wypadające włosy? Moje lecą garściami i to od kilku miesięcy. Wcześniej nie miałam takiego problemu, a moje włosy zawsze były w doskonałej kondycji. Teraz to jakiś dramat. Nie wiem co się dzieje, gdzie leży przyczyna moich problemów.
Post autor: judka »
Jesli to nie problem, to pochwal sie czego konkretnie uzywasz, chetnie zerkne i rozwaze zakupbernadett pisze: ↑14 paź 2021, 13:21Ja od jakiegos czasu stosuje takie kosmetyki do wlosow wlasnie przeciw wypadaniu, skuteczne są juz mi nie lecą włosy tak jak kiedyśjudka pisze: ↑12 paź 2021, 12:27No u mnie podobny problem.. od jakiegos czasu wlosy mi wypadaja w dosc duzych ilosciach,badania robilam i okej... diete tez mam spoko, moze warto zaczac stosowac jakies dobre kosmetyki do wlosow?Jolię pisze: ↑05 paź 2021, 14:27 Cześć dziewczyny, czy macie jakiś sposób na wypadające włosy? Moje lecą garściami i to od kilku miesięcy. Wcześniej nie miałam takiego problemu, a moje włosy zawsze były w doskonałej kondycji. Teraz to jakiś dramat. Nie wiem co się dzieje, gdzie leży przyczyna moich problemów.
- bernadett
Mi bardzo pomogła ta kuracja przeciw wypadaniu włosów https://www.notino.pl/kerastase/specifi ... iu-wlosow/ wzmacnia włosy i chroni przed łamliwościąjudka pisze: ↑17 paź 2021, 14:09Jesli to nie problem, to pochwal sie czego konkretnie uzywasz, chetnie zerkne i rozwaze zakupbernadett pisze: ↑14 paź 2021, 13:21Ja od jakiegos czasu stosuje takie kosmetyki do wlosow wlasnie przeciw wypadaniu, skuteczne są juz mi nie lecą włosy tak jak kiedyśjudka pisze: ↑12 paź 2021, 12:27
No u mnie podobny problem.. od jakiegos czasu wlosy mi wypadaja w dosc duzych ilosciach,badania robilam i okej... diete tez mam spoko, moze warto zaczac stosowac jakies dobre kosmetyki do wlosow?
Post autor: oleś »
A to ten zabieg z artykułu robiłaś? Jeśli tak to ile miałaś tych zabiegów, bo z tego co czytam to na jednym się nie kończy.oleś pisze: ↑18 paź 2021, 13:32 miałam taki problem z włosami, ale kilka lat wstecz. na całe szczęście bardzo pomógł mi zabieg haircare, który robiłam w klinice vesuna z krakowa. z resztą do dzisiaj korzystam z ich usług. na ich blogu właśnie pojawił się tekst o wypadaniu włosów po covidzie: https://vesuna.pl/wypadanie-wlosow-po-c ... -stosowac/ . wydaje mi się, że może cię zaciekawić.
Post autor: Banaśka »
Post autor: oleś »
z tego co pamiętam to miałam 6 zabiegów, ale ich ilość jest dobierana indywidualnie, czyli ty możesz mieć ich więcej lub mniej. nie wiem czy już wiesz, ale między każdym zabiegiem zachowuje się odstep czasu.Jolię pisze: ↑25 paź 2021, 14:54A to ten zabieg z artykułu robiłaś? Jeśli tak to ile miałaś tych zabiegów, bo z tego co czytam to na jednym się nie kończy.oleś pisze: ↑18 paź 2021, 13:32 miałam taki problem z włosami, ale kilka lat wstecz. na całe szczęście bardzo pomógł mi zabieg haircare, który robiłam w klinice vesuna z krakowa. z resztą do dzisiaj korzystam z ich usług. na ich blogu właśnie pojawił się tekst o wypadaniu włosów po covidzie: https://vesuna.pl/wypadanie-wlosow-po-c ... -stosowac/ . wydaje mi się, że może cię zaciekawić.
Post autor: Julię »
Nie wiedziałam, dzięki.oleś pisze: ↑05 lis 2021, 14:55z tego co pamiętam to miałam 6 zabiegów, ale ich ilość jest dobierana indywidualnie, czyli ty możesz mieć ich więcej lub mniej. nie wiem czy już wiesz, ale między każdym zabiegiem zachowuje się odstep czasu.Jolię pisze: ↑25 paź 2021, 14:54A to ten zabieg z artykułu robiłaś? Jeśli tak to ile miałaś tych zabiegów, bo z tego co czytam to na jednym się nie kończy.oleś pisze: ↑18 paź 2021, 13:32 miałam taki problem z włosami, ale kilka lat wstecz. na całe szczęście bardzo pomógł mi zabieg haircare, który robiłam w klinice vesuna z krakowa. z resztą do dzisiaj korzystam z ich usług. na ich blogu właśnie pojawił się tekst o wypadaniu włosów po covidzie: https://vesuna.pl/wypadanie-wlosow-po-c ... -stosowac/ . wydaje mi się, że może cię zaciekawić.
Post autor: ami9933 »
Post autor: Kama »
Post autor: Polaa89 »
Post autor: alutka86 »
Post autor: Gość »
Post autor: monikajasq »
Post autor: Oliwka »
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci