Dermokosmetyki do profesjonalnego użytku

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Julka44

Dermokosmetyki do profesjonalnego użytku

Post autor: Julka44 »

Hej,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat wyboru odpowiednich dermokosmetyków do profesjonalnego użytku w swoim salonie kosmetycznym. Zależy mi na wysokiej jakości, bezpieczeństwie i jednocześnie możliwości sprawdzenia ich na prezentacji. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!
AnnaM

Re: Dermokosmetyki do profesjonalnego użytku

Post autor: AnnaM »

W takim razie możesz bliżej poznać markę ODA, czyli Optimum Derma Aciditate dostępną w ofercie dystrybutora Lumis Group. Są one bogate w organiczne kwasy AHA i pomagają uporać się z problemami trądzikowymi, jak i negatywnymi zmianami starzenia się skóry. Dlatego warto mieć je na uwadze szukając optymalnego rozwiązania do swojego salonu i umówić się na prezentację :)
Gosia878

Post autor: Gosia878 »

Dokładnie, sprawdź sobie różne opcje i też jeśli jest możliwość umów się na prezentację danych produktów. Dlatego też zerknij bezpośrednio na https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ i możesz się skontaktować z dystrybutorem, aby też rozwiać wszystkie swoje wątpliwości w tym zakresie.
Julka44

Post autor: Julka44 »

Dziękuję ze tak szybko pojawiają się konkretne spostrzeżenia, mi przede wszystkim zależy na jak najwyższej jakości i skuteczności działania na konkretne problemy z cerą klientek. No i oczywiście zobaczymy co ostatecznie z tego wyjdzie i na jakie rozwiązania się zdecydujemy
Julka87

Post autor: Julka87 »

Odnośnie jakościowych propozycji w zakresie dermokosmetyków to jak najbardziej warto mieć na uwadze marke Optium Derma Poland i najlepiej sobie tez ją dokładniej poznać na ich fanpagu https://www.facebook.com/OptimumDermaAciditatePoland/ do tego wraz z prezentacją i wsparciem w zakresie szkolen, aby jak najlepiej z nich korzystac zeby klientki byly jak najbardziej zadowolone z efektow.
ODPOWIEDZ