Dbanie o dłonie i paznokcie
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- Żywisława-61
Dbanie o dłonie i paznokcie
Post autor: Żywisława-61 »
Dziewczyny! Jak wygląda u was dbanie o dłonie? Ja od jakiegoś czasu stawiam wyłącznie na naturalne kosmetyki do dłoni i paznokci, bo są o wiele skuteczniejsze, a przy tym bezpieczne, bo nie uczulają. Oczywiście ważne jest to, by zamawiać je ze sprawdzonego sklepu. Ja akurat taki mam, więc nie ma problemu:) Powiedzcie mi, czy ufacie drogeryjnym kosmetykom czy preferujecie ziołową pielęgnację.
Re: Dbanie o dłonie i paznokcie
Post autor: kózka »
Ja mam zawsze mega suche dlonie w zime.. sa szorstkie i nieprzyjemne dlatego uzywam kremu do rąk z bielendy. to seria eco nature i krem z mleczkiem waniliowym figą i kwiatem pomaranczy.. swietnie regeneruje, zmiekcza i nawilza naskorek
- oo00oo
Ja ogólnie staram się nie zapominać o tabletkach z witaminą B. ;D A poza tym to co chwilę stosuję krem do rąk. Co do paznokci to robię sobie hybrydy i stosowanie suplementów naprawdę pomaga. W sklepie https://nails.pl/ także zamawiam bardzo dobre lakiery do hybryd.
Post autor: Joaśka19 »
Do dłoni szczególnie zimą mam najzwyklejszą maść z witaminą A, super nawilża ręce, szczególnie jak są mrozy. Natomiast co do paznokci to robię sobie sama french manicure, robi wrażenie, bo jest kolorowy, możecie o nim poczytać na https://cuccio.pl/kolorowy-french-manicure dla mnie bomba
Post autor: muśka »
Jeśli chodzi o pielęgnację paznokci, to jednym z moich ukochanych kosmetyków, do których wracam od lat jest kultowa odżywka z firmy Eveline - 8w1 total action. Skuteczna, bezpieczna, niedroga i bardzo wydajna. Kosmetyk wielozadaniowy
Post autor: Andżżelika »
Tutaj http://www.jejpiekno.pl/ ostatnio czytałam fajny poradnik na temat dbania o dłonie i paznokcie. Ogólnie teraz już jest coraz cieplej więc dla moich dłoni dużo lepiej. Najbardziej wysuszają mi się od mrozu. Nie znoszą niskich temperatur. Zaraz wiosna, więc i ich wygląd się poprawi
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci