co najlepsze do nawilżania twarzy?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Zenona76

co najlepsze do nawilżania twarzy?

Post autor: Zenona76 »

Cześć wszystkim! Jestem tu po raz pierwszy i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Chodzi o nawilżanie mojej twarzy. Szukam najlepszego sposobu, aby moja skóra była promienna i pełna blasku. Czy ktoś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby? Może jakiś serum do twarzy? Słyszałam, że to bardzo skuteczny sposób na nawilżenie i odżywienie skóry. Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Z góry dziękuję za pomoc! 😊
Madzik

Re: co najlepsze do nawilżania twarzy?

Post autor: Madzik »

Jak szukacie dobrych kosmetyków do pielęgnacji twarzy polecam marke Bielenda. W Biedronce trafiłam na ich linie Skin Academy Solution. Polskie, tanie, a niezwykle skuteczne kosmetyki kremy, serum na prawde godne polecenia
misia

Re: co najlepsze do nawilżania twarzy?

Post autor: misia »

U mnie też latem jest problem z dobrym nawilżeniem twarzy. Niestety ciężko zadbać o skórę odpowiednio. Postanowiłam włączyć do pielęgnacji serum nawilżające pod krem. I to zdaje egzamin, ale używam 2 razy na dobę, rano oraz wieczorem. A serum mam z ashwagandą, trehalozą i kwasem hialuronowym od Orientany. Wszystkie te składniki na maksa nawilżają
ODPOWIEDZ