chirurgia plastyczna - zabiegi

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Lila_99

chirurgia plastyczna - zabiegi

Post autor: Lila_99 »

Dziewczyny, czy zdecydowałybyście się na jakikolwiek zabieg z zakresu chirurgii plastycznej? Mnie od jakiegoś czasu już kusi powiększanie piersi, ale nie będę ukrywać, że bardzo się stresuję, bo to jednak spora ingerencja, prawda? Może któraś z was się na to zdecydowała i chciałaby opowiedzieć, żeby nieco mnie uspokoić? Chętnie poznam szczegóły, dziękuję :)
kędziarka344

Re: chirurgia plastyczna - zabiegi

Post autor: kędziarka344 »

Bez wątpienia mogę z pełnym przekonaniem polecić Panią chirurg doktor Żukowską z Łodzi wszystkim, którzy poszukują doskonałego sposobu na poprawę swojej urody. Jej niezwykłe umiejętności i olśniewająca wiedza w dziedzinie chirurgii plastycznej są godne podziwu. Przez lata zgromadziła nieocenione doświadczenie, które przejawia się w niesamowitych efektach jej prac.
Żyrdka

Re: chirurgia plastyczna - zabiegi

Post autor: Żyrdka »

Pierwszym krokiem na pewno powinno być poczytanie o róznych zabiegach i możliwościach np na https://obcasy.pl/powiekszanie-piersi-i ... lad-piersi :) moim zdaniem to podstawa przed podjęciem decyzji
ODPOWIEDZ