Brwi permanentne

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
ola.ćz01

Brwi permanentne

Post autor: ola.ćz01 »

Cześć, rozmyślam nad wykonaniem makijażu permanentnego brwi. Nigdy nie robiłam czegoś podobnego, a wśród moich znajomych nie ma nikogo, kto mógłby mi polecić dobry salon. Czy znacie gabinet, w którym wykonają mi brwi permanentne warszawa, a do którego macie zaufanie? Nie chcę się oszpecić, dlatego jestem ciekawa co sądzicie o tym temacie i jakie gabinety mi polecicie :D
Awatar użytkownika
Krokusek8
Kontakt:

Re: Brwi permanentne

Post autor: Krokusek8 »

Do codziennych stylizacji na pewno będą nam pasować skórzane dodatki https://elfrika.pl/ i na takie warto się zdecydować.
wakacjezprzewodnikiem.pl
aśka h.

Post autor: aśka h. »

Mam dobry namiar na Panią Magdę Bąk z Warszawy (przyjmuje na Karwackiej 44, a jej telefon to 696 488 563). Makijaż wykonany profesjonalnie i pięknie. Pani Magda dba o każdy szczegół, ma wyczucie estetyki. Makijaż ust i brwi jest perfekcyjny! Polecam!!!
pająk

Post autor: pająk »

Zrobiłam permanentne brwi u Pani Magdaleny Bąk (podaję jej numer 696-488-563, a przyjmuje w Warszawie, przy ulicy Karwińskiej). Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera w czasie zabiegu, kształt, kolor, grubość brwi i kresek idealny. Dziękuję i polecam wszystkim Paniom!
iśka

Post autor: iśka »

Bardzo ładnie i profesjonalnie to brwi można sobie zrobić korzystając z usług kliniki Dermina w Gorzowie Wielkopolskim. U nich stylizacja brwi to nie tylko henna i regulacja. Wykonują też zabiegi laminacji i zastosowania botoksu. Dzięki temu ostatniemu można brwi lekko do góry podnieść. Oczywiście poziom usług na najwyższym poziomie, to jak najbardziej.
ODPOWIEDZ