Ulubiony sport

Aktywność fizyczna, sprzęt, odzież sportowa, rekordy, odchudzanie, pasje.
Bongo

Ulubiony sport

Post autor: Bongo »

Ćwiczycie na co dzień? Jaka jest Wasza ulubiona dyscyplina sportu? Ja nie ukrywam, że mocno się zasiedziałam, od kilku lat poza spacerami właściwie nie ćwiczę regularnie. Dlatego postanowiłam coś zmienić. Nie wiedziałam na co się zdecydować, zapisałam się na siłownię, ale to nie było dla mnie, aż gdzieś przeczytałam niby banał, ale całkiem sensowny: żeby się do niczego nie zmuszać i znaleźć taki sport, który będzie naszą pasją, który będzie sprawiał nam frajdę. Odkryłam jazdę na rowerze po trasach MTB, no i jazdę konną. To drugie stało się moją wielką miłością. Dzisiaj akurat zrobiłam zakupy sprzętu do jazdy konnej, kupiłam m.in. czaprak dla konia w sklepie EquiShop.
Awatar użytkownika
Kotwica

Re: Ulubiony sport

Post autor: Kotwica »

Myślę, że jeżeli jesteście fanami sportów wodnych, to warto zainwestować w bluzkę lycra sportowa od FCS Polska https://fcspolska.pl/pl/p/Lycra-Vissla- ... zarna/3089 Dzięki niej, ochronicie swoją skórę przed promieniami słonecznymi, a to bardzo istotne, jeżeli następnego dnia nie chcecie cierpień na poparzenia :) Sama mam zamiar zaopatrzyć się w nią przed przyszłorocznymi wakacjami.
ODPOWIEDZ