Zakupy w hurtowni :)

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
Awatar użytkownika
Weridiana_96

Zakupy w hurtowni :)

Post autor: Weridiana_96 »

Forumowiczki czy kupowałyście kiedyś w hurtowni coś innego niż jedzenie? Moja lista takich rzeczy jest baaardzo długa i powiem wam, że można dzięki temu troszkę przyoszczędzić. Na liście mam między innymi tanie ręczniki bawełniane w hurcie a nawet perfumy. Skoro kupujemy takie produkty po kilka sztuk to dlaczego tego nie robić w hurtowniach? Jakie macie zdanie na ten temat??:)
Awatar użytkownika
Herma1996

Re: Zakupy w hurtowni :)

Post autor: Herma1996 »

Zgadzam się z Tobą. U mnie było tak, że namówiła mnie koleżanka na wspólne zakupy i ja akurat wybrałam pościel z hurtowni ale przy okazji wzięłam też kilka ciuszków. Podoba mi się to, że sprzedawca informuje jaki to producent, skąd towar pochodzi i tak dalej. Dla mnie na przykład to ważne.. :) Jakość mi bardzo odpowiada, zastrzeżeń nie mam i polecam!
dashaa

Post autor: dashaa »

Wiecie, jest tak wiele sklepów i ofert, że nawet poza hurtownie. Ja teraz przykładowo odkryłam firmę Faceteria.pl, która oferuje świetne kosmetyki, jak i produkty typu zestaw do manicure dla mężczyzny . Powiem wam, że u nich to naprawdę opłacałoby się zrobić zakupy. Można tam kupić naprawdę porządne, markowe produkty i w rozsądnej cenie.
iwonaa

Post autor: iwonaa »

Ogólnie ja zastanawiam się nad tym by postawić na klej uszczelniacz . Widziałam, że oferta jest tutaj faktycznie bardzo rozbudowana i przede wszystkim można tutaj kupić naprawde wysokiej jakości produkty.
lukrecjaa

Post autor: lukrecjaa »

A z innej beczki, jak już jesteśmy przy zakupach... Czy macie doświadczenie też z firmą Ataszek? Tak pytam, ponieważ poszukuję do mojej firmy klej epoksydowy i też różne inne podobne. Czy warto tam dokonać zakupu? Co możecie napisać mi na ich temat?
Ewkaa4

Post autor: Ewkaa4 »

Zakupy online to świetna sprawa. Wszystko można kupić online i jest to bardzo wygodne. Do domu na pewno są konieczne baterie rayovac https://baterie-hurt.pl/pl/6_baterie-rayovac  Do codziennych urządzeń na pewno są niezbędne. Można nawet kupić ich większą ilość. Baterii nigdy w domu za wiele. Opłaca się je wybierać w dobrych sklepach online.
ODPOWIEDZ