Smart Kid Belt pas

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
Awatar użytkownika
betinka

Smart Kid Belt pas

Post autor: betinka »

Jak szukacie sklepu który da wam alternatywę dla fotelików to zapraszam do Smart Kid Belt https://smartkidbelt.com/ Posiadają w ofercie pasy które idealnie zastępują foteliki jeśli dzieci mają powyżej 5 lat. Zapoznaj się z ich ofertą i zakup jeśli chcesz ułatwić sobie życie.
Awatar użytkownika
leczka

Re: Smart Kid Belt pas

Post autor: leczka »

Liczę na takie sprawdzone usługi. To jest bardzo przydatne.
Odrzućmy niemożliwe, a zostanie nam prawda, choćby i zupełnie do siebie niepodobna.
Awatar użytkownika
zenka

Post autor: zenka »

Pierwszy raz usłyszałam o tych pasach w reklamie telewizyjnej, później czytałam o nich w sieci, obserwowałam nagonkę na ten produkt. Uczucia miałam mieszane, poczytałam trochę o twórcach tych pasów o okazuje się, że to Polacy, a ja była przekonana, że ten adapter to jakiś chiński czy amerykański wynalazek. Przejrzałam też testy zdarzeniowe, sprawdziłam dokładnie jakie certyfikaty posiadają pasy i kupiłam je. Sprawdzają się dobrze.
Awatar użytkownika
lila87

Post autor: lila87 »

Ja też jestem za tymi pasami. Sprawdzają się rewelacyjnie pod wieloma względami. Dzieci w wieku 5 lat by już mogły z nich korzystać z tego co sprawdziłam u mnie. Wygodniejsze niż fotelik i można zawsze w każdym aucie zapiąć, bez komplikacji żadnych.
Awatar użytkownika
aszari

Post autor: aszari »

Dla mnie mega rozwiązanie, można zabrać ze sobą na wakacje , jak byliśmy za granicą mięliśmy auto z wypożyczalni, fotelika do samolotu nie weźmie się więc mięliśmy dla dziecka Smart Kid Belt. Pas się sprawdził idealnie dlatego teraz bez najmniejszego powątpiewania używamy na co dzień. Dziecko stabilnie siedzi, pas prawidłowo je trzyma, widziałam też film z testów zderzeniowych i dlatego mam pewnosc, że dziecko bezpiecznie jedzie
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

aszari pisze: ↑23 wrz 2019, 20:17 Dziecko stabilnie siedzi, pas prawidłowo je trzyma, widziałam też film z testów zderzeniowych i dlatego mam pewnosc, że dziecko bezpiecznie jedzie
Ludzie stosujący w przypadku swoich dzieci najlepsze foteliki, wyprodukowane przez bardzo dobrze znających temat producentów, nie mogą być pewni bezpieczeństwa swoich dzieci w razie wypadków, a Ty masz pewność, że jakiś kawałek materiału zapewni dziecku ochronę. Darujcie już sobie tę żenadę, bo się tego czytać nie da. :?
The Matrix Has You...
Awatar użytkownika
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Od jakiegoś czasu zaczęłam używać tego pasa i jestem z niego bardzo zadowolona. Pas zajmuje mało miejsca gdy jest nieużywany, a jego demontaż jest szybki i prosty, więc gdy chce się zmienić auto, lub gdy ktoś musi usiąść na miejscu, na którym jest adapter można szybko i łatwo go zdjąć i przenieść. Jest też tak bardzo bezpieczny. Dla mnie wybór tego pasa był najlepszym jakiego mogła dokonać.
Awatar użytkownika
Polaa

Post autor: Polaa »

Używam pasów smart kid belt od jakiegoś czasu i jak najbardziej sobie chwalę. Jest to bezpieczna alternatywa jeżeli dziecko nie chce jeździć w foteliku. Pasy są łatwe w montażu i wygodne dla dziecka.
ODPOWIEDZ