sklepy z perfumami

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
Awatar użytkownika
Fatma_81

sklepy z perfumami

Post autor: Fatma_81 »

Witajcie kobietki, macie może swój ulubiony sklep, gdzie kupujecie oryginalne perfumy online? Na pewno zauważyłyście, że teraz takich sklepów powstaje naprawdę dużo i mają coraz bardziej konkurencyjne ceny. Chciałam się dowiedzieć, jakie typy perfum najczęściej kupujecie i dlaczego. Pełnowymiarowe, jakieś mniejsze albo coś zupełnie innego? Dajcie znać :)
Awatar użytkownika
wierzchoslawa_76

Re: sklepy z perfumami

Post autor: wierzchoslawa_76 »

Ja nie będę się kryć, ale najczęściej szukam po prostu promocji damskich perfum właśnie w takich sklepach internetowych. I tak wychodzi taniej niż w stacjonarnych drogeriach i perfumeriach. Wolę zresztą zapłacić wyższą cenę, ale mieć pewność, że nie będę musiała za miesiąc kupować kolejnego flakonu, bo wystarczy mi na dłużej. Wy też macie takie podejście?
miruetta

Re: sklepy z perfumami

Post autor: miruetta »

W sumie to ja mam nadzieję, że trafię na naprawdę fajne miejsce na przykład, żeby zakupić odpowiednie perfumy, ale jak na razie to sprawdzam też fajne perfumetki https://www.nomiperfumetki.pl/ , Firma Nomi ma dobre recenzje wśród moich znajomych, dlatego jestem pewna, że to Wam się sprawdzi i nie będziecie żałować. Jeśli to zerkniecie, to na pewno tam zostaniecie.
ODPOWIEDZ