puchary ze sklepu internetowego?

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
Awatar użytkownika
felicyta68

puchary ze sklepu internetowego?

Post autor: felicyta68 »

Dziewczyny! Czy zamawiałyście kiedykolwiek jakieś sportowe nagrody przez internet? Widziałam oferty kilku producentów trofeów sportowych online, a że sama akurat muszę coś takiego zamówić, to zastanawiam się, czy warto. Na zdjęciach wszystko wygląda bardzo dobrze, ale żeby się nie rozczarować chciałabym poznać wasze opinie, o ile jakieś macie, w porządku? :)
Awatar użytkownika
Hildegarda

Re: puchary ze sklepu internetowego?

Post autor: Hildegarda »

Wydaje mi się, że wybór jest bardzo duży właśnie jeśli chodzi o trofea sportowe i inne tego typu nagrody, także zdecydowanie jest w czym wybierać. I to tak naprawdę bez względu na to, o jakiej dyscyplinie myślisz, bo większość takich statuetek jest po prostu na zamówienie. Moim zdaniem powinnaś po prostu porównać sobie kilka różnych ofert i na tej podstawie ewentualnie zdecydować, powodzenia :P
Awatar użytkownika
Veora

Re: puchary ze sklepu internetowego?

Post autor: Veora »

Kod: Zaznacz cały

Dziewczyny! Czy zamawiałyście kiedykolwiek jakieś sportowe nagrody przez internet? Widziałam oferty kilku producentów trofeów sportowych online, a że sama akurat muszę coś takiego zamówić, to zastanawiam się, czy warto. Na zdjęciach wszystko wygląda bardzo dobrze, ale żeby się nie rozczarować chciałabym poznać wasze opinie, o ile jakieś macie, w porządku? :)
Zdjęcia zazwyczaj są robione tak, by dany produkt wyglądał jak najlepiej. Dlatego też wolę niektóre rzeczy kupować stacjonarnie.