Prezent dla chłopaka

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
misiesie

Prezent dla chłopaka

Post autor: misiesie »

Hej dziewczyny, mój chłopak miał ostatnio urodziny i poszukując gustownego prezentu dla niego natknęłam się na fajną stronkę - Napu. Znajdziecie tam masę najróżniejszych zestawów upominkowych idealnych na każdą okazję! Kosze prezentowe z alkoholem prezentują się świetnie, a ja akurat zdecydowałam się na zestaw Amanda. Chłopak był zachwycony, a ja miałam satysfakcję, że w niedługim czasie znalazłam fajną propozycję na prezent. Zdecydowanie będę do nich wracać w celu obdarowywania moich najbliższych. Jeśli nie macie pomysłu na prezent, koniecznie obczajcie ich kosze prezentowe, polecam.
Paczulaa

Re: Prezent dla chłopaka

Post autor: Paczulaa »

Ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów :) w tym roku dałam swojemu chłopakowi bluzę z polskiej marki Hibou :) Mają bardzo dobre jakościowo rzeczy, po praniu nic się nie mechaci, ani nie traci kroju. Poza tym są w takim basicowych stylu, który mój chłopak uwielbia :)
Forever

Post autor: Forever »

Ja uważam ze zarówno dla chłopaka czy faceta najlepszym prezentem bedzie cos do samochodu, obojętnie, czy jakiś gadżet czy kosmetyki, wosk do pielęgnacji . Oni kochają auta, więc to jak najbardziej dobry prezent.
Awatar użytkownika
Bebina

Post autor: Bebina »

Muszę ci przyznać rację, faceci są zakochani w swoich samochodach i ciągle coś przy nich majsterkują. Porządne kosmetyki do mycia i pielęgnacji auta https://showcarshine.pl/ będa idealnym pomysłem na prezent.
Cinek

Post autor: Cinek »

Ja bym poszła w coś oryginalnego, np. masaż erotyczny czy tantryczny. Gwarantuję, że facet będzie zachwycony :) Takie usługi oferuje np. Desert Rose - to salon w Warszawie. Wiem od znajomych, że masażystki są niesamowite i naprawdę znają się na rzeczy. Poza tym mają naprawdę spoko ceny. :)
Patiska

Post autor: Patiska »

ja mysle, ze voucher na masaz to bardzo dobra opcja https://masazebalijskietajskie.pl/ AYU to dla mnie nie tylko salon masażu, ale także miejsce, które odwiedzam, aby znaleźć ukojenie dla swojego ciała i duszy. Ich masaże są nie tylko skuteczne w łagodzeniu bólu i napięcia, ale także przenoszą mnie w stan głębokiego relaksu i spokoju.
ODPOWIEDZ