Catering w Warszawie

Zakupy w Internecie, sklepy online - doświadczenia, porady, opinie.
ola.ćz01

Catering w Warszawie

Post autor: ola.ćz01 »

Poleci ktoś catering dietetyczny warszawa? Nie mogę jeść nabiału więc liczę na ofertę cateringową bez produktów mlecznych.
ałła

Re: Catering w Warszawie

Post autor: ałła »

Taka gotowa dieta to też dobre rozwiązanie. Tylko, że jak dla mnie zbyt kosztowne. To już wolę sama kupować zdrowe produkty i gotować. Trochę podszkoliłam się w tym temacie i mam już niezłą kolekcję przepisów. Internet jest w tym bardzo pomocny muszę przyznać.
AniaŁ

Post autor: AniaŁ »

Czyli szukasz diety bez laktozy. Na pewno taką opcję ma w swojej ofercie znana w Warszawie (i nie tylko) fundacja Dietering - https://www.dietering.com/. Dania, które oferują, niezależnie od rodzaju diety, są smaczne, dobrze zbilansowane, ładnie podane i urozmaicone. Nawet nie odczujesz, że w diecie nie ma nabiału. Dostawa jest codziennie rano , pod wskazany adres. Bardzo wygodna opcja, szczególnie dla osób, które nie mają czasu na przygotowanie sobie odpowiednich posiłków.
Awatar użytkownika
karsa

Post autor: karsa »

ałła pisze: ↑25 wrz 2021, 0:10 Taka gotowa dieta to też dobre rozwiązanie. Tylko, że jak dla mnie zbyt kosztowne. To już wolę sama kupować zdrowe produkty i gotować. Trochę podszkoliłam się w tym temacie i mam już niezłą kolekcję przepisów. Internet jest w tym bardzo pomocny muszę przyznać.
To u mnie podobnie. Nie wiem czy znasz apkę Jokr, ja często przez nią zamawiam co potrzebuję. Super jest to, że nawet jeden produkt ci dostarczą i to w kwadrans. Gotowe, zdrowe dania też mają i to niedrogo. Ostatnio jak nie miałam czasu na gotowanie to sobie zamówiłam.
Awatar użytkownika
Zdzisiek78

Post autor: Zdzisiek78 »

Wypróbowaliśmy z mężem kilka opcji i w końcu trafiliśmy na https://dietetycznachatka.pl/ . Jest bardzo smacznie, posiłki są zróżnicowane, codziennie jemy coś innego. Produkty są świeże, ładnie zapakowane, a dieta sycąca i pozwalająca na zrzucenie zbędnych kilogramów.
ałła

Post autor: ałła »

karsa pisze: ↑27 wrz 2021, 12:21
ałła pisze: ↑25 wrz 2021, 0:10 Taka gotowa dieta to też dobre rozwiązanie. Tylko, że jak dla mnie zbyt kosztowne. To już wolę sama kupować zdrowe produkty i gotować. Trochę podszkoliłam się w tym temacie i mam już niezłą kolekcję przepisów. Internet jest w tym bardzo pomocny muszę przyznać.
To u mnie podobnie. Nie wiem czy znasz apkę Jokr, ja często przez nią zamawiam co potrzebuję. Super jest to, że nawet jeden produkt ci dostarczą i to w kwadrans. Gotowe, zdrowe dania też mają i to niedrogo. Ostatnio jak nie miałam czasu na gotowanie to sobie zamówiłam.
Szczerze to nie znam, ale z chęcią wypróbuję. Co trzeba zrobić?
Awatar użytkownika
karsa

Post autor: karsa »

ałła pisze: ↑27 wrz 2021, 21:06
karsa pisze: ↑27 wrz 2021, 12:21
Szczerze to nie znam, ale z chęcią wypróbuję. Co trzeba zrobić?
W sumie niewiele, instalujesz na smartfonie aplikację https://www.jokr.com/ , zakładasz konto i gotowe, możesz robić wygodnie zakupy. Przy pierwszych zakupach wykorzystaj sobie kod: DOWOZIMYW15, wtedy masz rabat 30 zł przy wartości koszyka 33 zł, czyli całe takie zakupy wyniosą cię 3 zł :)
ODPOWIEDZ