Tatuaże
Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
- henni
Re: Tatuaże
Zrobienie tatuażu nie jest bardzo bolesne jeśli o to chodzi. Mam już za sobą wykonanie kilku i tego nie żałuję. Robiłam sobie tatuaże w Szczecinie. Jak najbardziej jest to teraz modne i dlatego można pomyśleć o zrobieniu sobie tatuażu. Niektórzy tatuują nawet całe ciała.
- Imaginacja
Post autor: Imaginacja »
Mam tatuaże i jak zostało wspomniane wyżej, to nieco bolesna kwestia, jednak wszystko zależy od wielkości i miejsca wykonania. Poza tym nie kieruj się modą w tej kwestii. Tatuaż powinien wyrażać ciebie, być indywidualny - takie jest moje zdanie. Po co robić tatuaż z szablonu internetowego, który ma pół świata, bo akurat motyw był modny? 

- Sara
Ja jeszcze nie mam, ale w przyszłości planuję sobie właśnie zrobić tatuaż gdzieś w okolicach kostki. Jakie salony tatuażu w Warszawie moglibyście mi polecić? Czy ktoś z Was miał może okazję korzystać z usług salonu https://tattoopoland.com? I jak wrażenia? Czy możecie się pochwalić swoim tatuażem?
Post autor: Leńskią »
Jeśli chcemy zrobić tatuaż na pewno warto wybrać sobie odpowiedni wzór, żeby być zadowolonym. Po drugie żeby było bezpiecznie warto wybrać doświadczone studio. Tu polecam zdecydowanie z własnego doświadczenia https://www.czarciestudiotattoo.pl/. Mają fach w ręku, ich tatuaże są świetne, dobrze dopasowane do potrzeb klientów. Na pewno będziemy zadowoleni
Post autor: żoncia »
To prawda, wzór tatuażu powinien być bardzo przemyślany, ale warto też go wykonać do profesjonalnego studia. Uważam, że to bardzo ważne. Teraz to już wiem, ale kiedyś jak byłam głupia i młoda
to człowiek nie myślał o takich rzeczach i popełniał błędy
a teraz trzeba za nie płacić, dosłownie i w przenośni
swoje ohydztwo usuwałam w https://bienkowscyclinic.pl/. Na szczęście posiadają tam bardzo nowoczesny laser, który uporał się z tym i co najważniejsze, nie pozostawił żadnych blizn, ani nie spowodował wybarwień na skórze
a tego się bardzo obawiałam
tak więc posłuchajcie starszej koleżanki i zanim coś zrobicie, zastanówcie się dobrze 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci