Spędzanie wolnego czasu

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Awatar użytkownika
edward_89

Spędzanie wolnego czasu

Post autor: edward_89 »

Jak najczęściej spędzacie wolny czas całą rodziną? Za chwilę wakacje, więc chciałabym jakoś zaplanować wypoczynek, najlepiej aktywnie. I nie mówię tutaj tylko u urlopie, ale też po prostu o wolniejszych dniach, popołudniach, żeby dzieciaki się nie nudziły. planujemy pojechać kilka razy w góry, mamy dość blisko, więc to ogromny plus. Zamówiliśmy nawet lornetki, więc będziemy podziwiać widoki :)
Marcelino

Re: Spędzanie wolnego czasu

Post autor: Marcelino »

Wolny czas można spędzać na wiele sposobów, wszystko zależy od nas samych i naszych zainteresowań. Ja na przykład jestem za aktywnym spędzaniem czasu. Chodzę na treningi brazylijskiej sztuki walki capoeirę. Jest to połączenie sztuki alki, akrobatyki, muzyki oraz kultury afro-brazylijskiej, znakomita zabawa dla całej rodziny. Już zapisałem swoich synów na https://www.krakowcapoeira24.pl/2018/07 ... rakow.html bo wiem, że capoeira jest również dla nich.
pola8776

Post autor: pola8776 »

Macie jakiś pomysł na to, aby fajnie spędzić czas z dzieckiem? Nie ukrywam, że pomysłów jest naprawdę całkiem sporo, ale nie wiem, co sprawdzić, co jest w mojej okolicy.

__
torebka koszyk
Jaśka

Post autor: Jaśka »

Jak nie macie co zrobić z wolnym czasem na początku września zachęcam do kibicowania młodym zdolnym osobom, które mają okazję się wykazać na tegorocznym EuroSkills w Gdańsku, żeby brać udział w kibicowaniu wystarczy zarejestrować się na tej stronie euroskills2023.org/pl/zarejestruj-sie/ Osobiście nie mogę się doczekać tych wrażeń :)
ODPOWIEDZ