Spacerowka SPIN z euro cart

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Awatar użytkownika
elwi

Spacerowka SPIN z euro cart

Post autor: elwi »

Hej wszystkim:) czy są na forum osoby, które mają wozki firmy Euro Cart ? Interesuje mnie przede wszystkim jeden konkretny model - SPIN, ale każdą propozycję chętnie wezmę pod uwagę :)
Awatar użytkownika
menilia

Re: Spacerowka SPIN z euro cart

Post autor: menilia »

tego konkretnego modelu nie znam ale też chętnie poczytam bo za kilka miesięcy będziemy szukać dobrej i lekkiej spacerówki. Poki co jezdzimy wózkiem głębokim ( też z euro cart ). Porządna jakość a przy tym niewygórowana cena.
Awatar użytkownika
elwi

oo no to jest nas już dwie :) może ktoś się wypowie. Ja się jeszcze troszkę zastanawiam pomiędzy spinem a volt pro ale jednak i wygląd i funkcje tego spina bardziej do mnie przemawiają :) mieszkamy w mieście, wyjeżdzac za miasto raczej nie wyjeżdzamy więc szukam czegoś takiego typowo do miasta właśnie :)
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

Ja też wahałam się między spinem i voltem pro ale jednak postawiłam na SPINA i póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Wózek mamy dopiero od 2 tygodni ale zdażyliśmy już zaliczyć kilka spacerów :) to co lubie w nim najbardziej to wlaśnie to, że jest tak leciutki :) no i można go swobodnie złożyć jedną ręką, ten system składania jest taki bardzo intuicyjny.
Awatar użytkownika
elwi

dzięki septa za informacje :) no to w takim razie nie ma się co zastanawiac. Ja jeszcze postaram się w tym tygodniu w miare mozliwosci przejechac do jakiegoś sklepu z wozkami i tam sobie go obejrze na zywo i moze uda sie zrobic porownanie z volt pro :)
Awatar użytkownika
septa

i jak tam elwi byłaś na zakupach ? daj znac czy udało się coś kupić :)
Awatar użytkownika
rozkaa

Post autor: rozkaa »

Ja posiadam spacerówkę Spin i nie nie mam powodów do narzekania, bo wózek sprawuje się bez zarzutu. Niewątpliwie za największą jego zaletę uważam jego niską wagę oraz fajne zabezpieczenie korkowe zamiast tradycyjnej barierki.
Awatar użytkownika
elwi

byłam :) zdecydowałam się w końcu na model SPIN choć ten VOLT PRO też jest super. Póki co zaliczyliśmy już kilka spacerów, jest ok :)
Awatar użytkownika
agus123

Post autor: agus123 »

Na https://lionelo.com/shop/irma/ znajdziesz super wózek ;). Mega lekki, przyjemnie się prowadzi i ma 60 miesiecy gwarancji. Super sprawą jest też regulowane siedzenia co sprawia, że dziecko może swobodnie kimnąc się podczas podróży ;).
Awatar użytkownika
kakashi23

Post autor: kakashi23 »

Zgodze się z tym, że irma to bardzo fajny wózek. Ma dostępnych kilka ładnych kolorów i regulowane rączki, co daje komfort prowadzenia wózka dla rodzica.
Awatar użytkownika
polla

Post autor: polla »

Bardzo wygodny, niezwykle lekki ale mimo niskiej wagi , niecałe 6 kg, solidny wózek. Spin posiada świetną amortyzację, jest prosty w obsłudze, można go złożyć jedną ręką . Na spacerach nie sprawia problemów, wygodnie i przyjemnie się go prowadzi.
Awatar użytkownika
tracja

Post autor: tracja »

To dokładnie taki jak piszesz jest x-fly https://mamygadzety.pl/x-lander-x-fly-recenzja/ też jest bardzo lekki a składa się w małą paczke i można go nosić na ramieniu jak torbę. Jak nie wierzysz możesz też zamówić go online i wypróbować za darmo
Awatar użytkownika
septa

elwi no to super, SPIN to super wózek na pewno będziecie zadowoleni :) no i cena fajna, nie ?
Awatar użytkownika
elwi

No jest fajny muszę przyznać :) jeszcze raz dzięki za dobre rady, mam poczucie, że to świetny zakup :)
Awatar użytkownika
Jowita

Post autor: Jowita »

A jak Wam się podoba taka spacerówka: https://aberlystore.pl/pl/p/MINI-by-Eas ... Black/1049 ? Mi przypadł do gustu ten czarny kolor. Uważam, że prezentuje się bardzo klasycznie, no i jest niedroga.
Awatar użytkownika
blogerka

Post autor: blogerka »

A mi się spodobała ostatnio taka spacerówka: https://umalucha.pl/produkt/cybex-mios- ... snack-tray . Jest to model Mios niemieckiej marki Cybex. Wózek ten został zaprojektowany przez znanego projektanta Jeremy'ego Scotta.
Awatar użytkownika
yusta

Post autor: yusta »

fajna, ale mi się podoba inny wózek
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

No ja właśnie też teraz muszę dla mojego dziecka kupić spacerówkę i nie wiem jaką. W sklepie widziałem model od tego https://espiro.pl/wozki-spacerowe producenta i doradca go polecał. Faktycznie wyglądał fajnie, nowocześnie, i też był bezpieczny bo sprawdzałem atesty. Chyba go kupię.
Awatar użytkownika
ivona

Post autor: ivona »

Kup sobie x-lander x-go albo x-fly bo to taka typowa spacerówka na wyjazdy, leciutka, składa się w małą paczkę którą można nosić na ramieniu jak torbę a jest przy tym bardzo wygodna dla dziecka i ma dobrą amortyzację
ODPOWIEDZ