Salomon Adwokaci kościelni opinie

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Awatar użytkownika
Robinia

Salomon Adwokaci kościelni opinie

Post autor: Robinia »

Piszę dziś w nietypowej sprawie i liczę na waszą pomoc. Szukam dobrego adwokata kościelnego, który udzieli mi informacji na temat procesu unieważnienia małżeństwa kościelnego. Chodzi mi o kompleksową pomoc, bo zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Dostałam namiary na kancelarię Salomon https://www.adwokatkoscielny.pl/. Zastanawiam się nad zatrudnieniem ich do sprawy, bo mają duże doświadczenie. Macie jakieś opinie o nich? Myślicie, że to dobry wybór?
Awatar użytkownika
oktawia

Re: Salomon Adwokaci kościelni opinie

Post autor: oktawia »

Konsultowałam się z jednym z adwokatów z https://www.adwokatkoscielny.pl/ i mam bardzo dobrą opinię o nim. Od samego początku nie miałam wątpliwości, że jestem w dobrych rękach. Ich ekspert miał bardzo dużą wiedzę na temat prawa kościelnego i mi pomógł. Polecam ich.
Awatar użytkownika
Lejla

Post autor: Lejla »

Sama nie korzystałam, ale mam w rodzinie osobę, która korzystała z ich pomocy https://www.adwokatkoscielny.pl/. Podpytałam i mówi, że warto do nich się zgłosić. Mają duże doświadczenie w tej nietypowej bądź co bądź dziecinie i znają się też na prawie cywilnym. Na pewno ci pomogą, bo unieważnienia kościelne to dla nich codzienność.
Awatar użytkownika
Iwona32

Post autor: Iwona32 »

Kompleksowa pomoc, to podstawa. A adwokaci z https://www.adwokatkoscielny.pl/ mają i wiedzę, i doświadczenie, i są w stanie taką kompleksową pomoc zaoferować. Są liderem w tej branży, więc widać, że cieszą się dużym zaufaniem klientów i są przede wszystkim skuteczni. Wiem to na swoim przykładzie. Trochę to trwało, ale w końcu pomogli mi rozwiązać moje problemy związane z unieważnianiem związku małżeńskiego.
Awatar użytkownika
Ezgi

Post autor: Ezgi »

O sile kancelarii Salomon świadczy fakt, że mają wielu najlepszych współpracowników. Są to eksperci z dziedziny prawa kanonicznego, cywilnego i gospodarczego, więc oferują kompleksową pomoc. Sama długo szukałam pomocy i dopiero oni potrafili udzielić mi rzetelnych informacji. Dzięki nim wszystko potoczyło się zgodnie w moimi oczekiwaniami, za co przy okazji bardzo dziękuję.
Awatar użytkownika
Dorota

Post autor: Dorota »

Miałam przyjemność współpracować ze specjalistą z https://www.adwokatkoscielny.pl/, więc mogę wyrazić swoją opinię. Wszyscy zatrudnieni tam adwokaci mają prawo kościelne w jednym palcu. Widać, że mają wieloletnie doświadczenie i potrafią tak doradzić, żeby było jak najlepiej. Tak było w moim przypadku. Pomogli, doradzili, a przy okazji wykazali się ogromną empatią, co pozwoliło zminimalizować stres związany ze sprawą.
Awatar użytkownika
Arleta43

Post autor: Arleta43 »

Moja siostra korzystała z pomocy kancelarii Salomon, gdy się rozwodziła. Chciała uzyskać nie tylko rozwód cywilny, ale także doprowadzić do stwierdzenia nieważności małżeństwa przed sądem kościelnym. Sama nie miała szans na załatwienie czegokolwiek. Adwokaci z tej kancelarii bardzo jej pomogli. Mają bardzo dużą wiedzę i doświadczenie w tym temacie. Warto do nich iść na konsultacje.
Awatar użytkownika
Wiolka

Post autor: Wiolka »

Długo szukałam pomocy w temacie prawa kanonicznego i stwierdzenia nieważności małżeństwa. Okazało się, że takich adwokatów jest mało, a do tego - nie wszyscy są kompetentni. Dopiero adwokaci z kancelarii Salomon pomogli mi tak jak trzeba. Dla mnie są liderem w tej dziedzinie i będę ich zawsze polecać. Dyskretni, sympatyczni i profesjonalni.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Mam podobną opinię, co osoby powyżej. Jeśli masz wątpliwości i chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat stwierdzenia nieważności małżeństwa, warto zapisać się na wizytę. Konsultacje mogą wiele rozjaśnić, a na pewno nie zaszkodzą. Kancelaria Salomon zatrudnia najlepszych specjalistów. Możesz być tego pewna.
Awatar użytkownika
Mina

Post autor: Mina »

Uważam, że warto iść na konsultacje do kancelarii Salomon, żeby dowiedzieć się, jak cały proces w ogóle wygląda. Przecież nie trzeba od razu decydować się na cały proces. U mnie właśnie tak było. Uważam, że warto wiedzieć, na czym się stoi. Poszłam, porozmawiałam, wzięłam rozwód cywilny i dopiero za jakiś czas ruszyłam z tematem stwierdzenia nieważności.
ODPOWIEDZ