Rowerek
Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
- kakashi23
Re: Rowerek
Według mnie świetnie sprawdziłby się rowerek Tris. Jest to połączenie wózka spacerowego z 3-kołowym rowerkiem. Jest fajnie skontruoowany. Można go złożyc, zabrac w podróż a następnie w kilka sekund rozłożyc bez użycia narzędzi. Jest to nowy produkt na rynku 

- kakashi23
Znajdziesz go na https://lionelo.com/shop/tris/ . Mega fajna opcja dla dziecka co nie umie jeździc. To go dobrze wprowadzi w ten świat. Zapomniałam wspomniec, że ma dobrej jakości gumowe kólka bez dentki wiec nie można ich przebic 

- kasiunia
No tak, widzę ,że więcej jest osób, które uprawiają ten sport.Nie każdy oczywiście musi traktować jazdę na rowerze jak nie wiadomo jaki wyczyn, tylko po prostu czerpać przyjemność z jazdy na rowerze.Nie wnikam tutaj tez w klasę roweru ,każdy jeździ na czym chce choć już o odpowiedni ubiór i obuwie należałoby zadbać. Sprawa priorytetową jest dla mnie jednak bezpieczeństwo i dla tego właśnie bezpieczeństwa kupiliśmy sobie kamizelki odblaskowe .Za niewielka kwotę, kupuję sobie pewność ,że jestem dobrze widoczna na drodze.
- Cecyla
Pamiętaj, żeby przy okazji rowerku zadbać też o bezpieczeństwo użytkownika. Możesz do prezentu dołączyć fajne odblaskowe gadżety. Ja swoim dzieciom zamawiałam takie na https://www.kamizelkaodblaskowa.pl/ Zawieszki odblaskowe miękkie mają w różnych wzorach i kolorach - np. misie, lisek czy zebra.W ogóle mają duży wybór, możesz stworzyć u nich kamizelkę odblaskową np. z imieniem chrześniaka, też fajne rozwiązanie. Mały na pewno chętnie założy taką spersonalizowaną kamizelkę. Szybko realizują zlecenie i mają konkurencyjne ceny. Do tego ich produkty są naprawdę wysokiej jakości, odblaski sprawdzają się świetnie nawet przy tak żywiołowych dzieciach, jak moje. Przetrwały już niejedno
Polecam.

- tęcza
Z własnego doświadczenia wiem, że podczas nauki jazdy dziecka na rowerze nie tylko trzeba uzbroić się w dużą dawkę cierpliwości ale także dobrze jest mieć przy sobie dobrze zaopatrzoną apteczkę. Ja w każdym bądź razie taką ze sobą za każdym razem brałam. Nawet mam w niej taki spray octenistept. Zastanawiam się czy octenisept można stosować na oparzenia ale takie mniejsze? Bo kilka dni temu oparzyłam się i nie wiem czy mogę także go użyć na oparzenia
- Acksay
Słuchajcie jeśli chodzi o jazdę na rowerze, nawet po mieście, to polecam wam aby wasze dzieci miały na sobie jakieś elementy odblaskowe. Na przykład coś takiego jak szelki odblaskowe może znacząco zwiększyć ich widoczność na drodze nawet w mieście, a to na pewno przełoży się na lepsze bezpieczeństwo waszych pociech
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci