Riko Nano Pro na wózek dla córki?
Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
- Kamilla36
Riko Nano Pro na wózek dla córki?
Myślicie, że Riko Nano Pro dla wózek na córki to dobry pomysł? Może jest ktoś tutaj, kto ma ten wózek lub inny tej marki? Wdzięczna będę za dosłownie każdą opinię na ten temat. Bardzo chciałabym wybrać coś jak najlepszego dla niej, co będzie solidne i bezpieczne...
- Lilka58
Re: Riko Nano Pro na wózek dla córki?
Warto zdecydować się na jakikolwiek wózek tej marki. Są solidne i w dobrych cenach. Ja akurat mam Riko Nano Pro i jestem bardzo zadowolona - ma dobrą amortyzację i lekko się prowadzi. Do tego ma też sporo ułatwień dla rodzica. Moja kuzynka z kolei wybrała Riko Nesa i też jej odpowiada.
- Kamilla36
Fajnie, że trafił się ktoś kto ma ten wózek, najlepiej usłyszeć szczerą odpowiedź od drugiego użytkownika. A co to za ułatwienia dla rodzica? I powiedz proszę jak zachowuje się materiał z którego uszyta jest budka i pokrowiec. Martwię się, że po długich godzinach na słońcu zmieni kolor, albo że będzie podatny na zabrudzenie.
- yusta
Moja sąsiadka ma ten wózek zdaje się, całkiem nieźle się prezentuje ale ja jakbym miała wybierać po raz drugi też wybrałabym x-landera, bardziej poręczny dla mnie jest mój wózek, może to kwestia przyzwyczajenia a może fajny wygląd i bajery, trudno mi zgadnąć ale ma to coś po prostu
- Lilka58
O materiał możesz być spokojna - ja dużo spaceruję po słońcu i nic się nie dzieje. A co do ułatwień dla rodzica, to chodziło mi o chociażby lekkie podbijanie wózka na krawężnik i możliwość złożenia spacerówki razem ze stelażem. Dużym plusem jest też szybki montaż i możliwość łatwego przełożenia spacerówki i gondoli przodem lub tyłem do kierunku jazdy.
- Kamilla36
Wow! Super ten wózek wydaje się być idealny! Na pewno w przyszłym tygodniu go zamówimy. Już nie mogę doczekać się pierwszych spacerów z tym wózkiem i oczywiście czasu, w którym wózek przyjdzie i go złożymy. Czuję, że będę z niego bardzo zadowolona. 

Post autor: Malińska »
Muszę przyznać, że to naprawdę bardzo dobry wybór. Sama zdecydowałam sie na ten wózek i jestem bardzo nim zadowolona. Córka urodziła się chwilę przed zimą, a gondola jest na tyle duża, że bez problemu pomieściła dziecko zimowo ubrane z zabawką, poduszką i śpiworkiem, a córka miała jeszcze luzu. Polecam
- melka92
Super wybór! Też mam ten model wózka i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Prawda jest taka, że wózki od Riko są na ogół dobre jakościowo i są wykonane z myślą o całym wózkowaniu, a przy tym można je kupić w bardzo atrakcyjnych cenach, co jeszcze bardziej zachęca do kupienia ich.
- Alicja789
Z doświadczenia wiem, że wózki od marki Riko są naprawdę świetnie. Ja osobiście zdecydowałam się na model Basic Sport, bo jestem fanką pompowanych kół. Moja znajoma ma model Nano Pro i jest zachwycona, więc myślę, że powinien sprostać Twoim oczekiwaniom 

Post autor: mąka »
Zgadzam się z Tobą, trzeba dopasować wózek do swoich potrzeb, mam oczywiście podobne zdanie jeśli chodzi o wózek, dlatego od razu rozglądałam się za porządnym wózkiem, wybrałam x-landera bo moim zdaniem jest najładniejszy i najsolidniejszy w tym przedziale cenowym
Post autor: Alicja Błażey »
Foteliki samochodowe i wózki dla dzieci polecam kupować po prostu w sprawdzonych miejscach, takich jak https://kidsszop.pl/. Mają duży wybór, do tego też ceny normalne. A przede wszystkim jako klientka możemy liczyć na fachowe doradztwo, które jest naprawdę w cenie w obecnych czasach
Post autor: Tuliś25 »
Ja z tego wózka jestem całkowicie zadowolona. Chociaż do samego końca nie wiedziałam który wybiorę - Riko Nano Pro czy też Riko Side, ostatecznie wybrałam ten pierwszy. Nie żałuję swojej decyzji, bo ten wózek sprawdza się u nas naprawdę dobrze - jeszcze nigdy nas nie zawiódł.
Post autor: tośka »
Ja też nie narzekam, mam x-landera, gondolki używaliśmy krótko, teraz już tylko spacerówka. A ta od mojego wózka jest bardzo dobra i używamy jej na co dzień, myślałam co prawda o zakupie leciutkiego x-fly na wyjazd ale myślę że chyba poradzimy sobie z tym co mamy
Re: Ubezpieczenie zdrowotne
Post autor: komiśka12 »
Chyba nie ma jednego skutecznego sposobuKamilla36 pisze: ↑21 sty 2021, 12:08 Fajnie, że trafił się ktoś kto ma ten wózek, najlepiej usłyszeć szczerą odpowiedź od drugiego użytkownika. A co to za ułatwienia dla rodzica? I powiedz proszę jak zachowuje się materiał z którego uszyta jest budka i pokrowiec. Martwię się, że po długich godzinach na słońcu zmieni kolor, albo że będzie podatny na zabrudzenie.

-
Aborcja za granicą - Nasza strona jest przeznaczona dla kobiet które z różnych powodów życiowych podjęły już decyzję o przeprowadzeniu aborcji. Naszym celem jest pomoc kobietom w wyborze jak najbardziej bezpiecznej metody zarówno pod względem prawnym jak i zdrowotnym. Serwis tworzymy we współpracy z organizacją non-profit Kobiety dla Kobiet.
- debra
Sama długo się zastanawiałam jaki wózek wybrać. Wybór jest ogromny przecież, wózki wyglądają dobrze i ciężko na pierwszy rzut oka stwierdzić który będzie się najlepiej sprawdzał jeśli chodzi także o funkcjonalność. Ja bardzo polecam Riko Nano Pro. Mam ten wózek od 10 miesięcy i nie było dnia byśmy nie korzystali. Bardzo dobrze się go prowadzi, ma lekki stelaż, żelowe koła, regulowane oparcie w gondoli, komfortowe wyposażenie. Na pewno jak się zdecydujecie na zakup to docenicie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci