Mleko początkowe
- carmel
Mleko początkowe
- joanna
Re: Mleko początkowe
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
- trista
- renia
- Szachownica
Post autor: Szachownica »
- Grucha94
- pomelo
Post autor: Ogórka »
Post autor: żwirek »
Post autor: ludźka »
Post autor: Ryśka »
Post autor: Kaśka »
Post autor: Gruśka »
Post autor: rożka »
Post autor: Róża90 »
Post autor: Mózka »
Post autor: Aśka »
Zmień mleko biegunki czy zaparcia sa od niewlasciwie dobranego mleka. U nas bylo odwrotnie synek mial zaparcia i kolki ;/Róża90 pisze: ↑28 sty 2021, 12:34 A korzystacie z tych mlek bez laktozy jak na przykład https://www.gdziepolek.pl/produkty/5146 ... ynu/apteki ? Zastanawiam się jeszcze czy warto je kupić. U nas są ostatnio coraz częściej biegunki... macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Post autor: Kiśka »
Stacjonarnie jest w lepszej cenie, ja zawsze kupuję stacjonarnie, mam doz po nosem więc nie ma co zamawiać. U nas właśnie też Bebilon najlepiej się sprawdza więc tylko takie już kupuję.rożka pisze: ↑01 sty 2021, 11:35 Dużo płacisz za mleko Bebilon stacjonarnie w DOZ? zastanawiam się czy warto kupować stacjonarnie bo zazwyczaj zamawiam online.
Post autor: różka »
W takim razie musze pójść do pobliskiego doz i zapytać o Bebilon.Kiśka pisze: ↑27 lut 2021, 23:38Stacjonarnie jest w lepszej cenie, ja zawsze kupuję stacjonarnie, mam doz po nosem więc nie ma co zamawiać. U nas właśnie też Bebilon najlepiej się sprawdza więc tylko takie już kupuję.rożka pisze: ↑01 sty 2021, 11:35 Dużo płacisz za mleko Bebilon stacjonarnie w DOZ? zastanawiam się czy warto kupować stacjonarnie bo zazwyczaj zamawiam online.
Post autor: Łanika »
Ja żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tym, że w DOZie Bebilon jest w tak dobrej cenie, kurczę, jakby podliczyc te wszystkie koszty przesyłki, które wydawałam wcześniej, mogłabym naprawdę sporo zaoszczędzić.różka pisze: ↑28 lut 2021, 12:35W takim razie musze pójść do pobliskiego doz i zapytać o Bebilon.Kiśka pisze: ↑27 lut 2021, 23:38Stacjonarnie jest w lepszej cenie, ja zawsze kupuję stacjonarnie, mam doz po nosem więc nie ma co zamawiać. U nas właśnie też Bebilon najlepiej się sprawdza więc tylko takie już kupuję.rożka pisze: ↑01 sty 2021, 11:35 Dużo płacisz za mleko Bebilon stacjonarnie w DOZ? zastanawiam się czy warto kupować stacjonarnie bo zazwyczaj zamawiam online.
Post autor: magaę »
https://docs.google.com/forms/d/1wjGVbt ... ested=true
Post autor: Jednorożec »
Dokładnie, też kiedyś zamawiałam a teraz tylko w DOZie kupuję bo tak najbardziej się opłaca, poza tym doz mam pod nosem.Łanika pisze: ↑28 lut 2021, 22:33Ja żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tym, że w DOZie Bebilon jest w tak dobrej cenie, kurczę, jakby podliczyc te wszystkie koszty przesyłki, które wydawałam wcześniej, mogłabym naprawdę sporo zaoszczędzić.różka pisze: ↑28 lut 2021, 12:35W takim razie musze pójść do pobliskiego doz i zapytać o Bebilon.Kiśka pisze: ↑27 lut 2021, 23:38
Stacjonarnie jest w lepszej cenie, ja zawsze kupuję stacjonarnie, mam doz po nosem więc nie ma co zamawiać. U nas właśnie też Bebilon najlepiej się sprawdza więc tylko takie już kupuję.
Post autor: Anuśka »
Swojemu maluchowi kupuję mleko Hipp, ma wszystkie potrzebne certyfikaty i wiem, że jest bezpieczne i odpowiednie dla mojego malucha, dziecko nie jest głodne, rośnie zdrowo.carmel pisze: ↑29 mar 2019, 23:59 Nie każda Mama karmi piersią i nie każda Mama podaje tylko swoje mleko swojemu dziecku. Jest również taka opcja, jak mleko modyfikowane. Na tej stronie znajdziecie informacje o mleku, które dostarcza wszystkich niezbędnych składników.
Post autor: jaćka »
Zrobiłam też zapasy Bebilonu w Doz choć mam nadzieję, że ta cena zostanie u nich na dłużej bo jeszcze chwilę dziecko mlekiem będę karmić.Jednorożec pisze: ↑13 mar 2021, 22:10Dokładnie, też kiedyś zamawiałam a teraz tylko w DOZie kupuję bo tak najbardziej się opłaca, poza tym doz mam pod nosem.Łanika pisze: ↑28 lut 2021, 22:33Ja żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o tym, że w DOZie Bebilon jest w tak dobrej cenie, kurczę, jakby podliczyc te wszystkie koszty przesyłki, które wydawałam wcześniej, mogłabym naprawdę sporo zaoszczędzić.różka pisze: ↑28 lut 2021, 12:35
W takim razie musze pójść do pobliskiego doz i zapytać o Bebilon.
Post autor: juśka »
Nie jest on jakoś super drogi ale po prostu nie wiem czy faktycznie działa, będę zatem wdzięczna za wszelakie informacje dotyczącej tej zabawki.
Post autor: uśka »
Kupiłam ostatnio Hipp i jestem pozytywnie zaskoczona, mała zjadła wszystko, widać, że mleko jest idealnie dopasowane do dziecka.Anuśka pisze: ↑26 mar 2021, 23:29Swojemu maluchowi kupuję mleko Hipp, ma wszystkie potrzebne certyfikaty i wiem, że jest bezpieczne i odpowiednie dla mojego malucha, dziecko nie jest głodne, rośnie zdrowo.carmel pisze: ↑29 mar 2019, 23:59 Nie każda Mama karmi piersią i nie każda Mama podaje tylko swoje mleko swojemu dziecku. Jest również taka opcja, jak mleko modyfikowane. Na tej stronie znajdziecie informacje o mleku, które dostarcza wszystkich niezbędnych składników.
Post autor: Gośka »
Post autor: jeżynka »
Jak dla nas Bebilon najlepszy, dziecko po nim nie ma problemów z brzuszkiem, tez kupuję w dozie w sumie tam jest najtaniej.carmel pisze: ↑29 mar 2019, 23:59 Nie każda Mama karmi piersią i nie każda Mama podaje tylko swoje mleko swojemu dziecku. Jest również taka opcja, jak mleko modyfikowane. Na tej stronie znajdziecie informacje o mleku, które dostarcza wszystkich niezbędnych składników.
Post autor: kłuśka »
Jest jeszcze ta promocja na Bebilon w doz?jeżynka pisze: ↑02 maja 2021, 18:38Jak dla nas Bebilon najlepszy, dziecko po nim nie ma problemów z brzuszkiem, tez kupuję w dozie w sumie tam jest najtaniej.carmel pisze: ↑29 mar 2019, 23:59 Nie każda Mama karmi piersią i nie każda Mama podaje tylko swoje mleko swojemu dziecku. Jest również taka opcja, jak mleko modyfikowane. Na tej stronie znajdziecie informacje o mleku, które dostarcza wszystkich niezbędnych składników.
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci
- ↳ Problemy i rady