Mężczyzna i jego wygląd

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Awatar użytkownika
Shanna

Mężczyzna i jego wygląd

Post autor: Shanna »

W jaki sposob mezczyzna powinien dbac o swoj wyglad? Co myslicie na temat mazidel dla mezczyzn? a moze silowania?

Wolicie mezczyzn wysportowanych, o ladnie "wyrzezbionym" ciele, czy jest to dla Was obojetne, jak mezczyzna jest zbudowany?
Awatar użytkownika
Anka

Re: Mężczyzna i jego wygląd

Post autor: Anka »

podobają mi sie męscy faceci :P tnz. dbający o higiene,z pełnym uzębieniem,ostrzyzeni,w dzinsach skórzanej kurtce (ala pilotka) i cięższych butach niż cichobiegi :P tacy prawdziwi faceci.Nie lubie żelu na włosach i zbyt krótkich włosów niestety obie opcje ma mój TŻ,nie umiem go zniechęcić chociażby do żelu.
Odpadają w przedbiegać pakerki w dersach i z ketami na szyji.
Facet nie musi byc napakowany (takich też nie lubie-kark wiekszy niż głowa) ale musi mieć sylwetkę bo chudzinki też odpadają.

zwracam uwagę rownież na to jak mężczyzna sie ubiera:
https://klasycznebuty.pl/pl/c/LoafersyMokasyny/44

Przepadam za facetami w takich eleganckich butach.
Awatar użytkownika
Sara

Post autor: Sara »

Moim zdaniem mężczyzna powinien dbać o swój wygląd tak samo mocno, jak kobieta. Ostatnio trafiłam na fajny artykuł na stronie https://blackbeard.com.pl/blog-post/bar ... mezczyzna/. Mówi on o tym, że każdy mężczyzna powinien odwiedzić kiedyś barbera. Zgadzam się z tym w 100% ;)
Awatar użytkownika
swchayo

Post autor: swchayo »

Mężczyzna powinien być zadbany. To dużo o nim mówi.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz.
Łukasz

Post autor: Łukasz »

W jaki sposób Wy dbacie o swoje włosy i brodę? Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego? Ze swojej strony mogę Wam polecić mojego ulubionego barbera w Poznaniu - barber shop , który oferują najlepszą jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.
ODPOWIEDZ