Korepetycje
Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Korepetycje
Post autor: kapiś0302 »
Moi pracownicy stale narzekają, że mają kłopoty z materiałem, jeśli chodzi o edukację swoich dzieci. Chciałbym im jakoś pomóc, ale nie mam pomysłu. Może jakieś bony na korepetycje? Dodatkowa premia? Co myślicie? Może będzie się to przekładało na ich pracę?
Re: Korepetycje
Post autor: poliś932 »
Musisz sprawdzić usługi https://www.benefittutor.pl/ , bo jak najbardziej możliwość, o której mówisz jest. Dołączasz do programu, opłacasz wszystko (są dostępne różne pakiety) i Twoi pracownicy korzystają, jeśli tylko chcą i jeśli tylko mają ochotę. Polecam się zainteresować.
Post autor: andż903 »
Słyszałam wiele o firmie, którą jest BenefitTour i to faktycznie totalna nowość, która zdecydowanie może się przyjąć, bo to świetne i przede wszystkim bardzo atrakcyjne rozwiązane, które pracownikom może się bardzo spodobać. Wiem, że chętnych na ten moment już jest wielu, a w tym wszystkim właśnie mój szef.
Post autor: moniuś »
Zamiast korepetycji kupiłam mojemu dziecku fajny podręcznik pt " Repetytorium maturzysty 2021. Matematyka. Poziom podstawowy i rozszerzony" z tego sklepu tutaj https://www.taniaksiazka.pl/tanie-podre ... a-562.html . Materiał zawarty w podręczniku obejmuje zagadnienia z aktualnej podstawy programowej, z której korzystają tegoroczni maturzyści.
Post autor: nuśka »
Uważam, że jeśli ma się z czymś problem, warto rozważyć pójście na korepetycję. Od zawsze uważam, że korepetycje pomagają zrozumieć rzeczy, których z jakiś powodów nie jesteśmy w stanie przyswoić. Korepetytor na pewno pomoże nam wszystko zrozumieć.
___
sklep z Domowych Rewolucji
___
sklep z Domowych Rewolucji
Post autor: lód »
Nuśka, teraz można wziąć też korepetycje online. Bardzo wygodna sprawa dla dzieciaków, a ja uważam, że taka forma pomocy pomoże też utrwalić wiedzę czy nadrobić zaległy materiał. Synowi kupiliśmy korepetycje online z https://idea-kursy.edu.pl/ (120 zł za 60 min). Zajęcia są na platformie Zoom i są prowadzone przez bardzo dobrych nauczycieli. Syn wiele wyciągnął z takich korków.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci