Jakie macie pomysły na zdrowe żywienie rodziny,

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
elacarał

Jakie macie pomysły na zdrowe żywienie rodziny,

Post autor: elacarał »

Jakie macie pomysły na zdrowe żywienie rodziny, szczególnie najmłodszych? :) Szukam inspiracji, ciekawych programów. Praktykowaliśmy catering dietetyczny, ale się nie do końca sprawdził i szukam innych alternatyw. Marzy mi się wygospodarowanie oszczędności na planowaniu posiłków, bo naprawdę jestem zmęczona tematem.
Miłka

Re: Jakie macie pomysły na zdrowe żywienie rodziny,

Post autor: Miłka »

Jak potrzebujesz gotowca kulinarnego i zakupowego to polecam https://dietetykgolonka.pl/, bo programy tanie, jak barszcz, po ok. 30 złotych msc wychodzi cała lista inspiracji wraz z narzędziem, taką tablicą do planowania posiłków. Super sprawa ogólnie. Jestem zwolenniczką minimalizmu, kulinariów i efektywnego gotowania. U mnie w rodzinie tez catering odpada, trochę nam nie na rękę ze względu na różny tryb pracy. Wolę z rodziną zjeść i sama zrobić. Przynajmniej wiem, co tam jest :)
ewća

Re: Jakie macie pomysły na zdrowe żywienie rodziny,

Post autor: ewća »

Zadbaj przede wszystkim o to, aby Wasza dieta była różnorodna. Moim zdaniem to niezwykle kluczowe. Jeśli będziecie jeść różnorodnie, najprawdopodobniej nie będziecie mieć problemu z niedoborami. Jedz warzywa, ograniczcie fast foody (jeśli je spożywacie).
___
internetowy sklep meblowy
ODPOWIEDZ