Dom seniora Familia

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Awatar użytkownika
Franciszka80

Dom seniora Familia

Post autor: Franciszka80 »

Hej. Wiecie coś na temat domu opieki familia.lodz.pl? Jakie warunki mają mieszkańcy? Jak to wszystko wygląda "od środka". Chcę się upewnić, że to odpowiednie miejsce dla mojej babci.
Awatar użytkownika
Chwalimir94

Re: Dom seniora Familia

Post autor: Chwalimir94 »

W tej placówce mieszka mój dziadek i na każdej wizycie, pytany, jak mu się żyje, odpowiada, że świetnie. Pensjonariusze są dobrze karmieni, mają profesjonalną opiekę przez całą dobę, a nawet mogą wychodzić na spacery po cichej i spokojnej okolicy. To dobre miejsce dla seniorów.
Drożdżówka

Post autor: Drożdżówka »

Jeśli macie obok siebie starsze osoby warto pamiętać, że teraz w doz jest promocja na leki dla seniorów i mogą je kupić ze zniżka aż 20%.
Cyńka

Post autor: Cyńka »

A jakich seniorów to dotyczy? Muszą mieć jakieś zaświadczenie? Jakiś przedział wiekowy? Taka zniżka na pewno trochę pomogłaby moim rodzicom.
Awatar użytkownika
fringilavigo

Post autor: fringilavigo »

Dom seniora jest naprawde opcją dla starszych ludzi, zwłaszcza jak młodzi pracuja i nie ma nikt seniorem się zajac. Ja zastanawiam się http://podtopolami.eu osrodek ten jest postrzegany przez podopiecznych jak ich własny dom, a otaczający ich personel stanowił przedłużenie rodziny.
Drożdżówka

Post autor: Drożdżówka »

Cyńka pisze: ↑01 lis 2020, 1:02 A jakich seniorów to dotyczy? Muszą mieć jakieś zaświadczenie? Jakiś przedział wiekowy? Taka zniżka na pewno trochę pomogłaby moim rodzicom.
Nie trzeba mieć zaświadczenia, przynajmniej moja mama nie miała żadnych problemów z realizacją, można skorzystać od 60 r.ż.
buśka

Post autor: buśka »

Drożdżówka pisze: ↑27 lis 2020, 21:54
Cyńka pisze: ↑01 lis 2020, 1:02 A jakich seniorów to dotyczy? Muszą mieć jakieś zaświadczenie? Jakiś przedział wiekowy? Taka zniżka na pewno trochę pomogłaby moim rodzicom.
Nie trzeba mieć zaświadczenia, przynajmniej moja mama nie miała żadnych problemów z realizacją, można skorzystać od 60 r.ż.
A ta promocja to w jakieś konkretne dni, godziny?
ODPOWIEDZ