dobra kancelaria prawna Gdańsk

Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
Żubr

dobra kancelaria prawna Gdańsk

Post autor: Żubr »

Niestety w najbliższym czasie będę uczestniczyła we własnym rozwodzie i wiem, że sama nie dam sobie rady w sądzie. Szukam kogoś z Trójmiasta, kto pomógłby mi jakoś przejść przez ten ciężki etap w życiu. Znacie może kogoś, kto się specjalizuje w rozwodach ? Będę wdzięczna za polecenia.
żaba

Re: dobra kancelaria prawna Gdańsk

Post autor: żaba »

Jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe, to również miałam problem podczas usuwania męża z mieszkania. Muszę przyznać, że warto zwrócić uwagę na aspekt doświadczenia kancelarii w tej materii. Jeśli znajdziesz kogoś, kto specjalizuje się w rozwodach, to jest to już połowa sukcesu.
Igła

Post autor: Igła »

Zgodzę się, że dobry mecenas to już tak naprawdę połowa sukcesu. Warto wybierać sprawdzone osoby, takie, do których macie pełne zaufanie. Z ich pomocą na pewno poradzicie sobie, nawet podczas najtrudniejszego rozwodu. Mam nadzieje, że szybko uda wam się to załatwić.
kaśka

Post autor: kaśka »

Myślę że śmiało mogę tu polecić adwokata Łukasza Węgłowskiego, który prowadził moją sprawę rozwodową i wywalczył alimenty. Specjalizuje się on w prawie rodzinnym a jego kancelaria świadczy usługi na Wybrzeżu i Pomorzu ale współpracują z wieloma kancelariami w całym kraju
żółw

Post autor: żółw »

Jeżeli mogę ci coś doradzić to koniecznie postaw na najlepszego specjalistę w tym zakresie. Wiem że w Gdańsku, najlepszą opinią może pochwalić się kancelaria http://www.mindykowski.pl/. Mają naprawdę wiele wygranych spraw na swoim koncie, zawsze podchodzą do każdego klienta w sposób profesjonalny i indywidualny. A to się ceni.
Marynż44

Post autor: Marynż44 »

Potrzebuje pomocy prawnej z zakresu podatków. Poszukuje kancelarii prawnej, która zna się w szczególności na prawie marynarskiej. Dobrze by było, jakby znała się na bieżącej sytuacji prawno-podatkowej polskich marynarzy. Zostałem poddany kontroli podatkowej, mimo iż w żaden sposób nie figuruje w bazie danych urzędu skarbowego, gdyż nigdy w ogóle nie rozliczałem się z podatków w Polsce. Myślicie, że ta kancelaria: https://www.kancelaria-gdynia.eu/podatk ... rskie.html jest w stanie mi pomóc?
komiśka12

Post autor: komiśka12 »

Żubr pisze: ↑02 wrz 2021, 18:41 Niestety w najbliższym czasie będę uczestniczyła we własnym rozwodzie i wiem, że sama nie dam sobie rady w sądzie. Szukam kogoś z Trójmiasta, kto pomógłby mi jakoś przejść przez ten ciężki etap w życiu. Znacie może kogoś, kto się specjalizuje w rozwodach ? Będę wdzięczna za polecenia.
Niestety nie kojarzę :/
=
Aborcja za granicą - Nasza strona jest przeznaczona dla kobiet które z różnych powodów życiowych podjęły już decyzję o przeprowadzeniu aborcji. Naszym celem jest pomoc kobietom w wyborze jak najbardziej bezpiecznej metody zarówno pod względem prawnym jak i zdrowotnym. Serwis tworzymy we współpracy z organizacją non-profit Kobiety dla Kobiet.
Tola

Post autor: Tola »

Jeśli potrzebowalibyście prawnika od prawa leśnego, to polecam kancelarię prowadzoną przez panią Magdalenę Adamczewską - https://www.adamczewska.com.pl/. Jej kancelaria od lat działa w tym zakresie i pomaga zarówno prywatnym właścicielom lasów, jak i jednostkom Lasów Państwowych. Kancelaria mieści się w Szamotułach, ale przyjmuje sprawy z całej Polski. Pani radca prawny jest bardzo rzetelna, kompetentna, ma dużą wiedzę oraz doświadczenie w tego typu sprawach. Mało jest tal dobrych specjalistów od tej specyficznej dziedziny prawa.
smiling_face

Post autor: smiling_face »

Co prawda nie z Gdańska, ale mam świetną kancelarię w Gliwicach. Kancelaria Adwokacka Wojas Pawlak specjalizuje się w rozwodach. Do tego zapewniają też wsparcie w obszarze uregulowania kontaktów z dziećmi czy pomagają też w alimentach. Oferują mnóstwo usług. Myślę, że dla dobrego prawnika warto nawet pojechać te kilkaset km, by się z nim spotkać
Włodarz

Post autor: Włodarz »

Utrzymywanie zgodności z międzynarodowymi standardami i przepisami jest wyzwaniem dla każdego dystrybutora samochodów działającego na globalnym rynku. Ważne jest, aby stale monitorować zmiany w prawie, które mogą wpływać na działalność dystrybucyjną. O znaczeniu zgodności prawnej w dystrybucji samochodów można przeczytać na stronie https://www.boleslawiec.tv/publikacje/3 ... cy-prawnej. Dostęp do aktualnych informacji prawnych i ich zastosowanie w praktyce to fundament efektywnego biznesu.
ODPOWIEDZ