Dla włosów
Związki, dzieci, rodzina, dom. Blaski i cienie życia rodzinnego.
- mizia
Dla włosów
Hej, szukam fajnej, porządnej marki do pielęgnacji włosów. Dotąd kupował w drogeriach, ale szukam czegoś zupełnie nowego. Czegoś, co mnie zaskoczy. Znalazłam na Gobli dużo tego rodzaju kosmetyków, a bardzo spodobały mi się Schwarzkopf https://www.gobli.pl/schwarzkopf-c3852 . Ma.włosy odrobinę zniszczone, cały czas potrzebują nawilżenia. Zwłaszcza po użyciu kosmetyków do stylizacji, najczęściej pianki. Moje włosy są słabe i z pianką staram się dodać im objętości. Co myślicie o tych produktach? Warto?
- Devil93
Re: Dla włosów
Jak najbardziej możesz postawić na te produkty! Mają wiele fajnych serii do różnych rodzajów włosów. Potwierdzam to sama, bo używałam Keratin Smooth i byłam bardzo zadowolony. Od zawsze miałam problem z puszeniem, a po tych kosmetykach włosy przestały się puszyć i stały się jakby grubsze. Warto dopłacić parę złotych i kupić świetny kosmetyk. A uwierz mi, Schwarzkopf jednak ma dobre opinie.
- sopelek
Ja również muszę powiedzieć, że produkty Schwarzkopf OASIS zdecydowanie polubiły moje włosy. Też je dorwałam na Gobli i faktem jest, że nie zamieniłabym na żadne inne. Po prostu włosy są dużo ładniejsze, bez puszenia, ale i pięknie pachną. Te produkty dają mi dokładnie to, czego oczekiwałam
.

- theway
Dla mnie Fibre Force to rewelacyjna seria dla zniszczonych włosów i do włosów, które się stylizuje (bo jak stylizujesz pianką, to pewnie również suszarka wchodzi w grę). Ta seria regeneruje włosy, dodaje im życia i nie pozwala, żeby włosy tak bardzo się niszczyły podczas stylizacji. A w końcu ja codziennie używam albo suszarki, albo prostownicy. Zdecydowanie na nie powinnaś zwrócić uwagę.
- orichea
No tak, w końcu Schwarzkopf to niemiecka marka, bardzo dobra i porządna. I nie tylko ja tak uważam. Prawdę mówiąc, to do stylizowania włosów sprawdzi się seria Schwarzkopf OSIS, a do objętości najlepszy jest ich puder do włosów! Ten zestaw świetnie współgra i naprawdę poprawia wygląd kosmyków. Teraz w serii pojawiły się nowe kosmetyki teksturyzujące i dodające objętości, ale jeszcze ich nie testowałam. Myślę jednak intensywnie nad zakupem.
- sarma
Oj tak, Schwarzkopf ma dobre kosmetyki, zwłaszcza do zaawansowanej pielęgnacji włosów. Nie mówię tutaj o klasycznych szamponach, ale o tych "lepszych". Seria 3D Men świetnie sprawdziła się u mojego męża, który miał wcześniej problem z brzydkimi włosami. Teraz jest znacznie lepiej, cieszę się, że zaczęliśmy od tej marki właśnie.
- sabanka
Również mogę powiedzieć, że zarówno seria Schwarzkopf OASIS jak i Scalp Therapy są bardzo dobre. Po prostu świetne. Moje włosy znacznie lepiej się mają, nie wypadają i nie wyglądają tak sianowato, jak wcześniej. Jestem zadowolona, że się na nie zdecydowałam. Każdemu, kto ma podobne problemy, polecam. A codzienna stylizacja wymaga dbania o kosmyki.
- Karen
Warto korzystać z dobrej jakości kosmetyków i sprzętów do pielęgnacji włosów. Jednak powinnyśmy uważać na różnego rodzaju suszarki i lokówki ,aby nie uszkodzić włosów - a to się często niestety zdarza. Warto wybierać suszarki z regulacją temperatury powietrza jak i siły nawiewu. Taką wartą uwagi suszarką jest camry 2255 https://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/cr_2255 - w zestawie są także dwie przydatne końcówki do stylizacji włosów.
- edka
Jeśli chodzi o prostownicę, to polecam: jaką prostownicę wybrać Nie wiem czy wiecie, ale ceramiczne płytki dzięki równomiernemu nagrzewaniu eliminują prawdopodobieństwo przypalenia włosów. Jest to o tyle istotne, iż nie musimy obawiać się o zdrowie i bezpieczeństwo włosów nawet przy dłuższym przetrzymywaniu w jednym miejscu.
- bretta
Ja do moich włosów kręconych potrzebuję suszarki z dyfuzorem
. Swoją kupiłam w bardzo dobrej cenie w sklepie internetowym Supreo http://supreo.pl/14-suszarki, jest świetna. Ogólnie w tym sklepie mają korzystne ceny i sporo fajnych produktów, zdecydowanie warto skorzystać z ich oferty, polecam.

- ligawa
No właśnie zastanawiam się czy są jakieś dobre kosmetyki ale do pielęgnacji czy bardziej stylizacji męskich włosów. Bo chciałabym coś takiego kupić dla szwagra, aby w końcu zaprowadził jakiś ład na swojej głowie. Szperając w internecie trafiłam na ich ofertę https://beardman.pl/kategoria/pasty-do-wlosow gdzie mają takie pasty do stylizacji włosów. Także przejrzę się tej ofercie i raczej zamówię coś
- cabika
dobry sprzęt do suszenia to podstawa, mam suszarkę babyliss salon brillance, to był dobry zakup, bo samo suszenie o wiele krócej trwa, włosy się nie puszą, są miękkie, przyjemne w dotyku, często korzystam z koncentratora bo nim łatwo się suszy na szczotce.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci