Mąż nie akceptuje mojego wyglądu

Małżeństwo i rodzina w prawie polskim, prawo cywilne, rodzinne i opiekuńcze.
Awatar użytkownika
ZabaZielona

Mąż nie akceptuje mojego wyglądu

Post autor: ZabaZielona »

Do niedawna miałam wrażenie, że zyje mi się z mężem całkiem dobrze. Może nie było płatków róż na każdym kroku, ale byliśmy takim normalnym, dogadującym się małżeństwem. Niestety rok temu zachorowałam, a choroba sprawiła że sporo przytyłam. Z foremnej blondynki stałam się kluseczką. Niestety czuję, że od tego czasu mój mąż oddala sie ode mnie :( Jest mi ze sobą źle, zajadam stres, potem mam wyrzuty sumienia. Nie chcę tak dłużej...
Awatar użytkownika
weronika35

Re: Mąż nie akceptuje mojego wyglądu

Post autor: weronika35 »

najgorzej gdy odwracają się od nas najbliżsi... Chciałabym dodać Ci otuchy, ale wiem że wszystko będzie brzmiało oklepanie.. Próbowałaś z kimś pogadać o tym?
Awatar użytkownika
ZabaZielona

Nie, dopiero tutaj, anonimowo. Wstydzę się
Awatar użytkownika
weronika35

ZabaZielona pisze: ↑22 lip 2019, 15:44 Nie, dopiero tutaj, anonimowo. Wstydzę się
Zawsze możesz nam się wygadać, ale może pogadasz ze specjalistą? Jestem 2 lata po rozwodzie. Ex urządził mi niezłe piekło. Dobrze, że trafiłam na panią Agnieszką Pawlak, pomogła mi się pozbierać.
Awatar użytkownika
ZabaZielona

Dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama... A to pani psycholog?
Awatar użytkownika
weronika35

Tak, z Poradni Salomon na Piotrkowskiej w Łodzi. Może poszłabyś na konsultacje?
Awatar użytkownika
ZabaZielona

hmm.. Skoro Tobie pomogła... Ja już nie wiem co mi pomoże :( :cry: z resztą co mam do stracenia...
Awatar użytkownika
weronika35

PO prostu się umów i daj sobie pomóc 42 632 41 80. Może dla Twojego małżeństwa też nie jest za późno...
Awatar użytkownika
tormund93

Post autor: tormund93 »

Jeżeli masz problemy z chorobą, to powinnaś jak najszybciej udać się do lekarza. Nie ma na co czekać. Tak samo, gdy mnie ugryzł kleszcz podczas urlopu, to natychmiast skontaktowałam się ze specjalistami w tej dziedzinie. Tutaj : https://futuramedica.pl/dr-optimus-biorezonance/ dodatkowo znalazłam wiele ciekawych informacji w tym temacie. Myślę, że wam one też mogą się przydać.
Kryśka

Post autor: Kryśka »

ZabaZielona pisze: ↑22 lip 2019, 15:40 Do niedawna miałam wrażenie, że zyje mi się z mężem całkiem dobrze. Może nie było płatków róż na każdym kroku, ale byliśmy takim normalnym, dogadującym się małżeństwem. Niestety rok temu zachorowałam, a choroba sprawiła że sporo przytyłam. Z foremnej blondynki stałam się kluseczką. Niestety czuję, że od tego czasu mój mąż oddala sie ode mnie :( Jest mi ze sobą źle, zajadam stres, potem mam wyrzuty sumienia. Nie chcę tak dłużej...
Może przegadaj temat z psychologiem. Sama korzystam to nic strasznego, a bardzo pomaga. Jak się wstydzisz to tym bardziej polecam poradnię online Wetalk, z której pomocy korzystam, kontakt jest tekstowy lub wideo, sama wybierasz jak dla Ciebie jest wygodniej.
ODPOWIEDZ