Dom seniora w Łodzi

Małżeństwo i rodzina w prawie polskim, prawo cywilne, rodzinne i opiekuńcze.
Awatar użytkownika
Magdalena1996

Dom seniora w Łodzi

Post autor: Magdalena1996 »

Jakie znacie całodobowe placówki opiekuńcze dla seniorów w Łodzi? Szukam zaufanego domu opieki, do którego mogłabym oddać babcię. Niestety wymaga dużo uwagi, której my nie jesteśmy w stanie jej zapewnić.
Awatar użytkownika
Slawa-96

Re: Dom seniora w Łodzi

Post autor: Slawa-96 »

Przede wszystkim to nic złego. Dobrze, żeby babcia miała opiekę 24/7, ale czasem nawet członkowie najbliższej rodzony nie dają rasy. Wiem z doświadczenia. Mogę polecić dom opieki familia.lodz.pl. Zapewniają tam kompleksową opiekę medyczną, smaczne posiłki, zajęcia rehabilitacyjne. Na pewno babcia będzie się czuć jak w domu.
Awatar użytkownika
ligawa

Re: Dom seniora w Łodzi

Post autor: ligawa »

Hejka. Tak konkretnie w łodzi to nie znam żadnego dobrego domu seniora bo mieszkam w Warszawie. Dlatego też to właśnie tutaj mogę Wam polecić ten prywatny dom opieki http://domseniora24.pl/ Zdaje sobie sprawę, że zdecydowanie się na oddanie osoby nam bliskiej i starszej do takiego domu nie jest w cale łatwe. Ale w takim domu seniorzy mają nie tylko bardzo fachową opiekę przez całą dobę, ale także mają zapewnione różnego typu rozrywki oraz rehabilitację. Także to w niektórych przypadkach jest bardzo dobrym rozwiązaniem
ODPOWIEDZ