Adwokat Śląsk

Małżeństwo i rodzina w prawie polskim, prawo cywilne, rodzinne i opiekuńcze.
Awatar użytkownika
energy

Adwokat Śląsk

Post autor: energy »

Dzień dobry. Szukam adwokata, właśnie od spraw rodzinnych, ze śląska. Może kogoś znacie, bądź słyszałyście od znajomych?
Awatar użytkownika
mamuska

Re: Adwokat Śląsk

Post autor: mamuska »

Sprawami rodzinnymi zajmuje się między innymi kancelaria adwokacka Wojas Pawlak, też inaczej "Legaleo". Mają swoje biuro na rynku w Gliwicach, więc łatwo trafić. W moim przypadku pomogli mi zakończyć małżeństwo oraz alimenty od byłego męża. Powodzenia jak coś.
Awatar użytkownika
Issa7

Post autor: Issa7 »

A czy ktoś z was może słyszał o kancelarii adwokackiej https://www.bialystok-adwokaci.eu ? Świadczą oni profesjonalne i kompleksowe usługi prawne w różnych dziedzinach. Oferują doractwo jak i wsparcie w zakresie reprezentacji podzas różnych rozpraw, czy też przy przygotowaniu dokumentów.
Awatar użytkownika
pieknyolek

Post autor: pieknyolek »

Serdecznie zapraszam do adwokat Opole
Awatar użytkownika
ostrowa

Post autor: ostrowa »

Rzeczywiście też dużo dobrego słyszałam o kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak. Jestem akurat z Katowic, no ale i tutaj właśnie dużo się o nich mówi. A skoro tak to muszę być dobrymi adwokatami, więc może ich sprawdź. A sprawami rodzinnymi się zajmuja bo widziałam na ich stronie. Take do dzieła. ;)
Awatar użytkownika
Linda

Post autor: Linda »

Najlepiej sprawdzić opinie w internecie albo popytać ludzi.
Takie rekomendacje dają najlepszy obraz.
Tutaj http://www.remigiuszsoltys.pl/ widziałam, że jest taki adwokat z Katowic.
Na stronie internetowej można sobie wszystko dokładnej poczytać - w czym się specjalizuje itp.
Awatar użytkownika
amelia

Post autor: amelia »

Obsługa prawna w kancelarii https://tatianaparma.pl/ to szybki i sprawdzony sposób, aby dowiedzieć się wszystko na dany temat. Myślę, że oferta Pani Tatiany Parmy z całą pewnością was zainteresuje.
Awatar użytkownika
energy

Post autor: energy »

Ze swojej strony mogę polecić Ci Kancelarię Adwokacką Wojas Pawlak z Gliwic. Miałam naprawdę paskudny rozwód. Mój były już na szczęście mąż chciał mi wyszarpać każdą, ostatnią nawet złotówkę. Dzięki pomocy Kancelarii udało mi się wygrać. Wsparcie, bardzo dobry kontakt, zaangażowanie i przede wszystkim fachowe porady - jakie dowody mogą pomóc, na czym się skupiać. Polecam.
Trybąn

Post autor: Trybąn »

Na Śląsku jest z pewnością dużo rzetelnych adwokatów. Ja przy wyborze adwokata do danej sprawy kieruje się przede wszystkim opiniami znajomych.
ODPOWIEDZ