Prawo gospodarcze
Prawo handlowe, młodzi przedsiębiorcy, startupy, dotacje.
Prawo gospodarcze
Post autor: Heniek Ł. »
Witam. No i właśnie takie jest moje pytanie - czy da się jakoś prowadzić firmę bez pomocy adwokata przy sprawach prawnych w biznesie? Coraz bardziej zaczynam w to watpić. Zastanawiam się czy by się nie odezwać do kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak, bo już kiedyś się na nich natknałem i zrobili na mnie duże wrażenie.
- kasiakowa06
Re: Prawo gospodarcze
Post autor: kasiakowa06 »
Prawo gospodarcze jest na tyle skomplikowane, że sama bym do tego nie siadała.. polecam Ci pomoc speca https://kk-kancelaria.com/doradztwo-dla-spolek-torun/Heniek Ł. pisze: ↑17 cze 2021, 14:22 Witam. No i właśnie takie jest moje pytanie - czy da się jakoś prowadzić firmę bez pomocy adwokata przy sprawach prawnych w biznesie? Coraz bardziej zaczynam w to watpić. Zastanawiam się czy by się nie odezwać do kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak, bo już kiedyś się na nich natknałem i zrobili na mnie duże wrażenie.

Post autor: Grzegorz »
Raczej ciężko prowadzić firmę bez pomocy prawnika i może się to okazać bardzo ryzykowne. Oczywiście nie musisz od razu zatrudniać prawnika, wystarczy mieć sprawdzoną kancelarię gdzie udzielą ci pomocy prawnej w takim zakresie w jakim będziesz potrzebował. Jeśli jesteście z Bydgoszczy to polecam usługi mecenasa Karola Brysia ttps://www.adwokatwbydgoszczy.com.pl/. Jego kancelaria oferuje kompleksową i profesjonalną pomoc z różnych dziedzin prawa w tym specjalizuje się w prawnie gospodarczym i możliwa jest z nim współpraca na postawie umów o stałą obsługę prawną jak i zleceń doraźnych.
Post autor: lokoo20 »
W sumie ja wam powiem, że nie wiem, na czym to polega. Nie znam się na prawie gospodarczym i dlatego wiele osób może mieć dla mnie inne podejście. Jeśli jednak sprawdzacie najróżniejsze możliwości, to jednak mimo wszystko microsoft praca polska może być dla Was. Sprawdzicie to sobie?
Wróć do „Problemy prawne związane z biznesem”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje