Zarządzanie nieruchomościami

Kłopoty, problemy, porady, opinie.
Gość

Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: Gość »

Planuję wynajem dużego domu na przedmieściach i szukam zarządcy nieruchomości, który pomoże mi w całym procesie – od przygotowania domu, przez znalezienie odpowiednich najemców, po późniejsze zarządzanie codziennymi sprawami. Zależy mi na kimś, kto ma doświadczenie w obsłudze większych nieruchomości i dba o każdy detal. Czy ktoś może polecić firmę lub osobę, która oferuje takie usługi?
maziak

Re: Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: maziak »

Z doświadczenia wiem, że warto zwrócić uwagę na Per Modum, szczególnie przy wynajmie większych nieruchomości. Słyszałem, że ich zespół naprawdę dba o każdy detal i mają spore doświadczenie w znajdowaniu odpowiednich najemców. Wydaje mi się, że mogą dobrze poprowadzić cały proces, od przygotowania domu aż po codzienne zarządzanie. Dobrze byłoby sprawdzić, co oferują https://www.per-modum.pl/oferta.htm
kenzaa

Re: Zarządzanie nieruchomościami

Post autor: kenzaa »

A jakie w ogóle szukacie nieruchomości??? Jak chodzi o komercyjne, typu lokale usługowe na sprzedaż warszawa to warto w tym zakresie zgłosić się do firmy LOCO COMMERCIAL . Ja słyszałam, że u nich można znaleźć naprawdę świetne oferty.
ODPOWIEDZ