suplementy na libido

Kłopoty, problemy, porady, opinie.
Bożena

suplementy na libido

Post autor: Bożena »

Wiem że wiele kobiet korzysta z suplementów i innych produktów na libido. Ja też muszę zacząć je stresować. Jakieś mi polecicie?
Marzeńcia

Re: suplementy na libido

Post autor: Marzeńcia »

No jest bardzo dużo różnych produktów oraz sklepów gdzie można zakupić takie suplementy.
Bożena

A Ty gdzie najczęściej kupujesz?
Marzeńcia

Post autor: Marzeńcia »

Ja znalazłam ostatnio fajny sklep https://tanie-suple.pl/ tutaj jest bardzo dużo różnych suplementów dla kobiet i dla mężczyzn w niskich atrakcyjnych cenach. Sprawdź sama.
Bożena

O to mi chodziło. Jest super. Dzięki że poleciłaś mi ten sklep. Na pewno tutaj zrobię zamówienie.
Jagódka

Post autor: Jagódka »

Warto też uwzględnić ten ranking przy robieniu zakupów: https://seksuologonline.pl/blog/porady/ ... la-kobiet/. Jest tu kilka najlepszych boosterów libido dla kobiet. A oprócz tego warto może zdecydować się na jakąś ciekawą dietę uwzględniającą naturalne boostery libido. Do tego trochę więcej ruchu i wysokie libido gwarantowane ;)
Danuśka22

Post autor: Danuśka22 »

Jeśli poszukujesz suplementów na poprawę libido to skorzystaj z oferty sklepu erotycznego EROTINO. Najgorsza w sypialni jest rutyna dlatego zainteresuj się ofertą sklepu gdzie znajdziesz masę seks gadżetów i środków które powinny przywrócić chęci do igraszek. Na pewno się nie zawiedziecie bo jest tam coś dla niej jak i dla niego.
Hańka

Post autor: Hańka »

Danuśka22 pisze: ↑28 cze 2021, 12:52 Jeśli poszukujesz suplementów na poprawę libido to skorzystaj z oferty sklepu erotycznego EROTINO. Najgorsza w sypialni jest rutyna dlatego zainteresuj się ofertą sklepu gdzie znajdziesz masę seks gadżetów i środków które powinny przywrócić chęci do igraszek. Na pewno się nie zawiedziecie bo jest tam coś dla niej jak i dla niego.
U mnie libido zwiększyło się po tym jak przeczytałam na blogu kliniki stonava, że w razie niechcianej ciąży w Czechach mogę liczyć na bezpieczną pomoc, teraz już tak nie obawiam się wpadki i skupiam na przyjemności podczas seksu.
triśka

Post autor: triśka »

Jeśli widzimy u siebie spadek libido to warto jakoś temu zaradzić. Nie ma co się oszukiwać, że w związku elementy łóżkowe też są ważne. Warto też poszukać przyczyny tego spadku, w ten sposób łatwiej będzie sytuację odwrócić. Może po prostu zawiało nudą i warto wprowadzić nieco więcej urozmaicenia do sypialni?
nynuśka

Post autor: nynuśka »

Mało kto wie że istnieją też tabletki na libido dla kobiet. Może jest to teraz nieco temat tabu, niektórzy wręcz wstydzą się tego, że poszukują takich suplementów czy leków. A nie ma w tym nic wstydliwego, jeśli ma się taki problem to trzeba mu jakoś zaradzić. Tutaj na przykład są takie tabletki - tabletki na libido dla kobiet
ODPOWIEDZ