rozwód dobry prawnik Gdańsk
Kłopoty, problemy, porady, opinie.
- trista
rozwód dobry prawnik Gdańsk
Szukam dobrego prawnika z Gdańska, który zajmie się moim rozwodem. Sprawa jest o tyle skomplikowana, ponieważ prowadzimy wspólnie biznes i martwię się o to jak tę kwestię rozwiązać. Proszę o pomoc, czy ktoś z was był w podobnej sytuacji ? Każda pomoc się przyda. Dodam jeszcze, że mamy jedno dziecko
- pomelo
Re: rozwód dobry prawnik Gdańsk
niech zgadnę - pewnie on się biznesem zajmował kiedy ty dzieckiem i teraz rości sobie prawa jako wielki właściciel. tak było u mnie w rodzinie, moja siostra miała podobne przeboje podczas rozwodu. ale jakoś udało się to załatwić, połowa jej przypadła choć firma i tak poszła na sprzedaż. dam znać z usług jakiego prawnika korzystała
- trista
coś w tym chyba jest. jakbyś miała namiar to będę wdzięczna. w sieci co prawda wysyp kancelarii , ale nie znam ich i chce kogoś z poleceniapomelo pisze: ↑18 sie 2021, 15:13 niech zgadnę - pewnie on się biznesem zajmował kiedy ty dzieckiem i teraz rości sobie prawa jako wielki właściciel. tak było u mnie w rodzinie, moja siostra miała podobne przeboje podczas rozwodu. ale jakoś udało się to załatwić, połowa jej przypadła choć firma i tak poszła na sprzedaż. dam znać z usług jakiego prawnika korzystała
Post autor: Ważka »
Tak naprawdę sam rozwód nie jest niczym łatwym i moim zdaniem zdecydowanie warto jest również co nieco na ten temat wiedzieć. Jakiś czas temu ja natrafiłam na bardzo fajny wpis https://www.globewings.net/pl/zycie/pie ... dziec.html i jestem zdania, ze faktycznie warto jest wiedzieć cokolwiek przed pierwszą sprawą rozwodową.
- pomelo
http://www.mindykowski.pl/ - to jest ta kancelaria z której siostra korzystała. Mówi że można polegać na mecenasie Mindykowskim W końcu wygrała niełatwą sprawę co już samo za siebie mówitrista pisze: ↑21 sie 2021, 1:34coś w tym chyba jest. jakbyś miała namiar to będę wdzięczna. w sieci co prawda wysyp kancelarii , ale nie znam ich i chce kogoś z poleceniapomelo pisze: ↑18 sie 2021, 15:13 niech zgadnę - pewnie on się biznesem zajmował kiedy ty dzieckiem i teraz rości sobie prawa jako wielki właściciel. tak było u mnie w rodzinie, moja siostra miała podobne przeboje podczas rozwodu. ale jakoś udało się to załatwić, połowa jej przypadła choć firma i tak poszła na sprzedaż. dam znać z usług jakiego prawnika korzystała
Post autor: łamonka »
Oj zdecydowanie! Kogo ja się nie spytam to zawsze mec. Mindykowskiego polecają jak chodzi o rozwód. Wieloletnie doświadczenie jednak swoje robi i mecenas wie jak postępować w poszczególnych przypadkach dlatego taki jest skutecznypomelo pisze: ↑26 sie 2021, 13:35 [http://www.mindykowski.pl/ - to jest ta kancelaria z której siostra korzystała. Mówi że można polegać na mecenasie Mindykowskim W końcu wygrała niełatwą sprawę co już samo za siebie mówi
Post autor: pączek »
W tych okolicach to mam akurat dobrą kancelarię. To znaczy trochę dalej bo w Szczecinie - https://gajda-adwokat.pl/ ale Pan Michał pracuje również poza tym miastem więc na spokojnie możesz się z nim skontaktować. Mnie właśnie pomógł przy rozwodzie w zeszłym roku
Post autor: gaśnica »
Jeśli chodzi o prawników na wybrzeżu to mogę polecić adwokata Łukasza Węgłowskiego. On i jego kancelaria działają na terenie całego Pomorza i na wybrzeżu i specjalizują się w prawie rodzinnym. Ich wiedza jest niezastąpiona w przypadku trudnych spraw rozwodowych
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci