Jakiego fotografa warto wybrać?
Kłopoty, problemy, porady, opinie.
- Tekla
Jakiego fotografa warto wybrać?
Ślub to wyjątkowe wydarzenie. Szczęśliwe i cudowne dla dwojga zakochanych osób. Z tego powodu warto uwiecznić je na zdjęciach. Najlepiej to zadanie wykona profesjonalny fotograf ślubny .
- Ivi
Re: Jakiego fotografa warto wybrać?
Jak dla mnie przede wszystkim należy postawić na takiego fotografa, który ma swoiste wyczucie i dobry warsztat. Jeżeli chodzi o taką opcję jak np. sesja dla par , osobiście bez wahania wybrałabym usługi Pana Dariusza Czepiela:). Oglądałam bowiem bardzo dokładnie jego galerię na stronie i muszę przyznać, że zdjęcia zrobiły na mnie niesamowite wrażenie, są naturalne, pełne romantyzmu i mają w sobie odrobinę tajemniczości:).
- oktawia
Pewnie, że tylko profesjonalny fotograf ślubny wchodzi w grę. Tu nie ma miejsca na pomyłki czy poprawki. Nie ma opcji żeby powtórzyć np. zdjęcia z kościoła czy urzędu. Dlatego warto stawiać właśnie na profesjonalistów. Tu http://klapkowscy.com/ na przykład firma, która działa od lat w branży foto i video.
- Krystyna49
Post autor: Krystyna49 »
Dobry fotograf to podstawa. Nawet do zrobienia dobrego zdjęcia do dowodu trzeba mieć nieco umiejętności. Tutaj https://passport-photo.online/pl/blog/j ... fotografa/ jest fajny artykuł o tym co zrobić by dobrze wypaść u fotografa. Myślę, że wielu Paniom się przyda
- Halinka
Zdarza się, ze ślub jest jedynym takim wydarzeniem w naszym życiu. O jedyną pamiątką, która po nim zostaje, są urocze zdjęcia z uroczystości. Dlatego, jeśli chodzi o wybór fotografa, to trzeba do tego podejść z rozsądkiem i postawić na artystę, który ma wyjątkowy talent. Moim zdaniem bardzo zdolną osobą jest właściciel tego salonu https://moment.com.pl/ . Zdjęcia są tak piękne, że niektóre wyglądają jak wycięte kadry z romantycznych filmów. Niesamowite, nastrojowe i jedyne w swoim rodzaju.
- ligawa
To zupełnie normalne że w dniu ślubu zależy nam aby wszystko było w jak najlepszym porządku. Niestety nie zawsze mamy na wszystko wpływ. Moja koleżanka wychodzi za mąż a że to jest jej drugi ślub to postanowiła nie zatrudniać fotografa. I tak ja postanowiłam robić zdjęcia z jej ślubu. Potem chciałam jej wywołać najlepsze i zrobić taki album pamiątkowy. Lecz kilka zdjęć wyszło niezbyt dobrze. Wtedy narzeczony ściągnął mi taką aplikację jak Instafota za pomocą której raz dwa mogłam poprawić zdjęcia i tak niespodzianka udała się
- Patixs
Może zainteresuje was też fotobudka? Warto według mnie wynająć sobie taką atrakcje na wesele. Propozycje od http://fotobudazwooda.pl powinny tu super się sprawdzić. W tej firmie znajdziecie świetną drewnianą fotobudkę na wynajem.
- bella91
Ja widziałam, ze fotograf katowice ma bardzo dobrą ofertę. Jeśli nadal szukasz fotografa to warto się z nią zapoznać. Sama chyba z niej skorzystam, bo powoli planujemy ślub i wesele a bez fotografa się nie obejdzie. Wynajmujecie też kamerzystę? Ja chyba nie chcę filmu z wesela i tak nikt tego nie będzie oglądał.
- gerwek20
- Kontakt:
Ślub może być uwieczniony przez kamerzystę na filmiku. Na swoim ślubie mieliśmy kamerzystę z firmy https://anpro-studio.pl/wideofilmowanie-lodz/, który nagrał fajny filmik z tej uroczystości. Filmik jest pamiątką, która po długich latach przypomni ten najważniejszy w życiu moment.
- Bebina
Czasem się uda z polecenia, wiem jak nam polecono fotografa, tam gdzie organizowaliśmy przyjęcie weselne w Glamour we Wrocławiu. Miejsce bardzo ładne, duże sale ,dobre jedzenie. lokal blisko Urzędu Stanu Cywilnego. W dniu wesele mieliśmy piękną pogodę i fotograf wykorzystał przejście z urzędu do lokalu weselnego. Wyszły rewelacyjne zdjęcia. Bardzo cieszyliśmy się że nam go polecono.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci