Implanty zębowe - Gdynia

Kłopoty, problemy, porady, opinie.
Awatar użytkownika
menilia

Implanty zębowe - Gdynia

Post autor: menilia »

Witajcie :) Czy możecie się podzielić namiarem na dobry gabinet stomatologiczny w Gdyni, gdzie wstawię implanty? Zależy mi na dobrym specjaliście z doświadczeniem by zminimalizować do zera jakiekolwiek ryzyko powikłań :) Z góry dzięki!
Awatar użytkownika
elwi

Re: Implanty zębowe - Gdynia

Post autor: elwi »

Ja wstawiałam implanty w Platinum Dent w Gdyni :) Polecam bo na pewno mają odpowiedni sprzęt i doświadczenie. U mnie nie było konieczności podnoszenia dna zatoki szczękowej ( a wiem, ze czasem jest to konieczne) i w sumie zabieg trwał moment bo nie wiem czyt 30 min to zajęło :) szybka rekonwalescencja i gotowe :) klinika na poziomie!
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

też polecam tą klinikę, leczę się tam od dawna i ja i dzieci. Co prawda nie miałam żadnego doświadczenia z implantami ale protetykę już robiłam i tu też wszystko ok. Plus za sympatyczny personel, cierpliwych i wyrozumiałych lekarzy no i ceny - przyziemne :)
Awatar użytkownika
menilia

bardzo dziękuje za wszystkie informacje :) W takim razie umawiam się w pierwszym możliwym terminie na konsultację i sama się przekonam co i jak :)
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

menilia no i super :) to daj znać koniecznie jak tam się udało :) ja dawno nie byłam i nawet nie wiem czy w tych czasach pandemii klinika przyjmuje pacjentów?
Awatar użytkownika
menilia

ja juz po wizycie :) tak gabinet jest normalnie otwarty ale oczywiście są większe środki ostrożności, cały ten reżim sanitarny ( odkażanie, dysntans, izloacja między pacjentami). Wszystko na mega wysokim poziomie, jedna plomba już wstawiona :) niebawem zaczynam bardziej rozbudowane leczenie :)
ODPOWIEDZ