Długi w spadku - potrzebny adwokat
Kłopoty, problemy, porady, opinie.
- Iwona32
Długi w spadku - potrzebny adwokat
Niedawno dowiedziałam się, że w spadku spadły na mnie niemałe długi. Potrzebuję pomocy doświadczonego prawnika, bo nie uśmiecha mi się spłacanie czyichś zobowiązań. Szukam dobrego prawnika, znalazłam tu http://kroladwokat.pl/ kancelarię, z takim zakresem usług . Wiele osób ich chwali, wiem, że mają duże doświadczenie w dziedzinie prawa. A wy jaką macie opinię o nich?
- pukla123
Re: Długi w spadku - potrzebny adwokat
w kwestii prawa spadkowego korzystałam z usług kancelaria adwokacka praga północ Polecam bardzo, miła i fachowa obsługa, terminowe załatwianie spraw. A do tego ceny całkiem niewygórowane jak na branżę prawniczą. Jestem bardzo zadowolona.Iwona32 pisze: ↑09 sty 2020, 10:14 Niedawno dowiedziałam się, że w spadku spadły na mnie niemałe długi. Potrzebuję pomocy doświadczonego prawnika, bo nie uśmiecha mi się spłacanie czyichś zobowiązań. Szukam dobrego prawnika, znalazłam tu http://kroladwokat.pl/ kancelarię, z takim zakresem usług . Wiele osób ich chwali, wiem, że mają duże doświadczenie w dziedzinie prawa. A wy jaką macie opinię o nich?
- ligawa
No właśnie co robić w takim przypadku jak nawet nie wiedzieliśmy o takich długach a sąd wydał nakaz zapłaty owego długu? Bo niestety takie przypadek miała moja koleżanka i nie miała zupełnie pojęcia co w takim przypadku można zrobić. Wtedy szukała jakieś podpowiedzi w internecie i trafiła na artykuł o sądowy nakaz zapłaty z którego to dowiedziała się dlaczego w ogóle sąd wydał taki nakaz zapłaty.
- Juliaa
Generalnie sprawy spadkowe są często skomplikowane, a tym bardziej jeśli jeszcze są jakieś długi. To tylko adwokat może pomóc. W takich sprawach śmiało możecie zwrócić się do kancelarii Węgłowski w Szczecinie. Działają na całym Pomorzu i woj. zachodniopomorskim. Swego czasu moją sprawą zajmowała się p. Barbara Węgłowska, świetny i bardzo kompetentny adwokat.
- uklor
Jak wyjść z długów na pewno doradzi dla was kancelaria http://kancelaria-pomoc.pl/ korzystałem z ich pomocy i jestem zadowolony. Gdyby nie pomoc doświadczonych osób to na pewno byłbym już na dnie i nie dałbym rady tego spłacić.
- kozi44
Ja słyszałam wiele dobrego o adwokat starogard gdański Wiele wygranych spraw przed sądami różnych instancji, mnóstwo klientów poleca ich za rzetelność, terminowość, fachową obsługę klienta. Ceny rownież przystepne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci