alkomaty

Kłopoty, problemy, porady, opinie.
Awatar użytkownika
daria kowalik

alkomaty

Post autor: daria kowalik »

Hej,
Jestem świeżym kierowcą i żeby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji chciałabym kupić sobie alkomat. Kolega poleca alkomaty warszawa. Macie jakieś opinie na ich temat? Pozdarwiam :)
(nie)trzeźwość

Re: alkomaty

Post autor: (nie)trzeźwość »

Kolega poleca alkomaty warszawa?!? A czy kolega jest trzeźwy, czy po prostu na bakier z gramatyką i logiką?

A tak serio, to poza alkomatem pamiętaj o serwisowaniu urządzenia. W przeciwnym razie wyniki szybko zrobią się przekłamane - podobnie jak przy lekceważeniu zaleceń odnośnie procedury użytkowania oraz samodzielnych badań. Na https://polskie-centrum-kalibracji.pl/k ... -alkomatow dokładnie wyjaśnili, dlaczego trzeba tak robić.
Znajdziesz tam też adresy punktów, które świadczą takie usługi - z Warszawy pewni też się jakiś znajdzie :idea:
fęcia

Re: alkomaty

Post autor: fęcia »

Ja też mam zamiar w tym roku kupić taki alkomat dla męża, ma urodziny w maju :) już się rozglądałam w sieci i wpadła mi w oko oferta sklepu alko-maty/pl/12-alkomaty-profesjonalne-dowodowe-policyjne. tu znajdziecie produkty najwyższej jakości, alkomaty są odpowiednio skalibrowane i co ważne dają rzetelne i miarodajne wyniki.
ODPOWIEDZ