Cześć
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości karmy suchej dla młodego psa? Na co zwrócić uwagę i jednocześnie jak się za to zabrać, żeby była to karma zdrowa i przede wszystkim na bazie dobrej jakości karmy, pomożecie?
Wybór dobrej jakości karmy suchej dla młodego psa
Porady, opinie, dyskusje.
Re: Wybór dobrej jakości karmy suchej dla młodego psa
Post autor: Ełka »
Wiesz co myślę, że tutaj możesz zwrócić uwagę na ofertę Empire Petfood jeżeli szukasz wysokiej jakości karmy dla swojego pupila, która nie ma drobiu, zbóż itd. My dlatego właśnie zaopatrujemy się w ich produkty i jesteśmy mega zadowoleni z wyboru bo są karmy dla szczeniaków, psów dorosłych i starszych. Zajrzyj na https://empireshop.pl/ i też dobierz opcję m.in pod rasę psiny
Post autor: aśka »
u nas sucha karma nie sprawdziła się w ogóle... sunia juz ma swoje lata i jakoś nie potrafi sobie z nia poradzic. Kupowalismy nawet taka drobniejsza ale równiez kiepsko. Weterynarz polecil nam przejscie na mokra karme, znalezlismy fajna oferte Psiego Bufetu i zamowilismy, teraz juz psina je tylko od nich karme
Post autor: Małgosia11 »
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedzią co do producenta Empire Petfood bardzo dobry bogaty skład, suplementy diety, mięso z dziczyzny i jednocześnie odpowiednio zestawione pod konkretne rasy, ale i wiek pupila. No i też zawsze do karmy dla naszego yorka zamawiamy również przysmaki jak oczywiście zasłuży
Post autor: Utiłka »
Dobrze wiedzieć na pewno wezmę pod uwagę i oczywiście mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się podjąć racjonalną decyzję w tym zakresie poszukując smacznej, zdrowej i różnorodnej karmy suchej dla naszych pupilów, bo jednak ich zdrowie jest bardzo ważne od początku żeby służyły nam jak najdłużej
- michalina
My ze wzgledu na alergie u psiaka musielismy eliminacyjnie dojsc do tego, co mu szkodzi. najlepiej poki co sprawdzaja sie posilki od https://psibufet.pl/ ktore nie zawieraja zboz i sztucznych barwnikow czy konserwantow. Posilki sa przygotowywane z naturalnych skladnikow i z mysla o danym psiaku wiec naprawde dobrze zbilansowana dieta
Post autor: Michał12908 »
Jeżeli szukasz dobrej jakości karmy suchej dla młodego psiaka, to z pewnością możesz jej poszukać na tym serwisie ogłoszeniowym, który ma kategorię zwierzęta. Znajdziesz tam karmę dla psa. Tutaj masz link: akcesoria dla psów ogłoszenia Mam nadzieję, że pomogłem!
Post autor: Ołiz »
W takim razie jeżeli będziecie szukali profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru karmy idealnie dobranej pod swojego pieska to na pewno warto tutaj wziąć pod uwagę ofertę przygotowaną przez Empire Petfood z którego sami korzystamy, ponieważ co do ich składu mamy stu procentową pewność że udało im się ją świetnie zestawić. No i propozycji dodatkowych smakołyków też jest w czym przebierać
Post autor: Aśka »
My przetestowaliśmy już kilka karm ale jakoś szczególnie nie posmakowały psiakowi, jadł tylko tyle ile musiał, większość zostawało w misce. Teraz zamawiam mu Bozite i tutaj widać, że zaskoczyło, w końcu zjada całe porcje, jest zdrowy, pełen energii i witalności. No i sama karma ma dobry skład, bez sztucznych dodatków.
- Sara
A może warto byłoby skorzystać z gotowego rankingu takich właśnie psich karm? Ja ostatnio natknęłam się na taki ranking na stronie internetowej https://babuzoo.pl/blog/ranking-suchych-karm-dla-psow/. Tak więc jeśli i Was to interesuje, to polecam zajrzeć
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci