Wesele - plener

Porady, opinie, dyskusje.
Awatar użytkownika
Wolimira-92

Wesele - plener

Post autor: Wolimira-92 »

Cześć forumowiczki :) Czy któraś z was organizowała przyjęcie weselne w plenerze? Ja właśnie zamierzam i mam na oku Folwark Ruchenka. Słyszałyście o nim? Możecie podzielić się opiniami!
Awatar użytkownika
Lisa1990

Re: Wesele - plener

Post autor: Lisa1990 »

Fantastyczny pomysł, mnie się bardzo podoba. Wiele dobrego słyszałam o Ruchence i myślę, że większość młodych par zdecydowałoby się na zorganizowanie tam przyjęcia. Mnie również nie pasuje nadęcie i sztuczność na większości tego typu zabaw.
Awatar użytkownika
Sara

Post autor: Sara »

A gdzie planujecie zamówić plany stołów weselnych na Wasza uroczystość? Czy będziecie mieli stoły okrągłe, czy podłużne? jaki będzie ich układ? Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy - tak, aby goście dobrze się bawili i byli zadowoleni? Macie z tym jakieś doświadczenia?
Grębjan

Post autor: Grębjan »

Ja nie organizowałem ślubu w Ruchence, ale kilkakrotnie fotografowałem tam ślub. Folwark Ruchenka to absolutnie przepiękne miejsce! Jest bardzo malownicze, a stara stodoła świetnie sprawdza się podczas wesela, robi klimat. Duży ogród aż się prosi o ceremonię ślubną w plenerze. Na pewno jest to jedno z piękniejszych miejsc
małwa

Post autor: małwa »

Plener w weselu jest bardzo ważny, ale ja bym powiedziała, że także to, kogo zaprosimy do współpracy w kwestii oprawy, czy to muzycznej, czy zdjęciowej. I tak w tej drugiej kwestii mogę podpowiedzieć, że taka fotografia ślubna Kraków to dla was dobry wybór. Ten fotograf zrobi dla was wszystko, a na pewno poradzi sobie z różnymi problemami.
Awatar użytkownika
abenda

Post autor: abenda »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://www.bachulski.com
ODPOWIEDZ