Wasze dzieci chodzą do szkoły państwowej czy prywatnej?
Porady, opinie, dyskusje.
Re: Wasze dzieci chodzą do szkoły państwowej czy prywatnej?
Post autor: Kąska »
Dużo lepsze są szkoły prywatne i nam się spodobała Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha w Warszawie. Placówka zapewnia dzieciom opiekę doświadczonych nauczycieli, więc dziecko szybko robi postępy w nauce. Tutaj też dzieciaki uczą się dużo angielskiego.
Post autor: żaneta0222 »
Też już chyba powoli zacznę się tym interesować, ponieważ moje dziecko w przyszłym roku wybiera się do liceum. Wstępnie razem z informacjami ze strony https://okopowa.edu.pl/ wybraliśmy Te Vizję, ponieważ dziecku zależy na międzynarodowej maturze, co mnie bardzo cieszy. A w tej szkole jest opcja skorzystania z programu IB.
Post autor: Grażyna89 »
Mój synek idzie do szkoły dopiero za rok, ale zaczęłam się już zastanawiać nad wyborem szkoły. Ostatnio czytałam też dużo na temat edukacji domowej zamiast szkolnej, znalazłam nawet ciekawą stronę, na której są materiały pomocnicze dla rodziców i artykuły edukacyjne dla dzieci - https://zmianymamy.pl/. Nie wiem jednak czy jest to do końca dobry pomysł, co o tym sądzicie?
Post autor: Śliwińska »
Śmiało możecie posłać dzieci do tej szkoły, nie będzie żałować. Ja mam dzieci w tej szkole i sobie chwalę. teraz w końcu koniec e-lekcji i mój drugoklasista może normalnie uczęszczać na zajęciaKąska pisze: ↑28 wrz 2020, 15:12 Dużo lepsze są szkoły prywatne i nam się spodobała Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha w Warszawie. Placówka zapewnia dzieciom opiekę doświadczonych nauczycieli, więc dziecko szybko robi postępy w nauce. Tutaj też dzieciaki uczą się dużo angielskiego.
Post autor: Manniał »
My w końcu zdecydowaliśmy się na wybór szkoły niepublicznej, co było prawdziwym strzałem w 10. Promyk https://www.szkolapromyk.szczecin.pl/oferta ma w ofercie edukacyjnej stawianie zarówno na intelekt, jak i rozwój fizyczny. Poza tym, placówka ściśle współpracuje z rodzicami co jest w pełni warte odnotowania. Nasze dziecko jest niezmiernie zadowolone.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci