Torty okolicznościowe

Porady, opinie, dyskusje.
Awatar użytkownika
Marcjanna-91

Torty okolicznościowe

Post autor: Marcjanna-91 »

Hej dziewczyny! W przyszłym roku mam zaplanowane wesele, więc organizacja tego wydarzenia zajmuje mi obecnie najwięcej czasu. Na obecną chwilę planuję menu. Znalazłam już cukiernię, która wykonuje torty ślubne w Krakowie, ale nie mogę zdecydować się, czy ma być piętrowy czy tradycyjny. Jak sądzicie? Jaki będzie lepszy? Wiem na pewno, że będę chciała udekorować go żywymi kwiatami :)
Awatar użytkownika
Sara

Re: Torty okolicznościowe

Post autor: Sara »

A skoro już o tortach mowa, to gdzie zamawialiście toppery na tort weselny? Macie jakieś swoje sprawdzone sklepy, najlepiej działające on-line, które posiadają taki właśnie asortyment? Które możecie polecić? Jakie toppery sprawdzą się Waszym zdaniem najlepiej na taką okazję?
Awatar użytkownika
uan

Post autor: uan »

Tort ślubny według mnie musi być piętrowy. Na kilku weselach byłem i nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek miał go w innej formie. Jak już mowa o tortach, interesuje mnie tort na wielkanoc dostawa na terenie Gdańska. Razem z żoną i dziećmi w Wielkanoc chcemy oprócz święconki zjeść tort bezowy, a kilka cukierni już nam odmówiło. Jesteście w stanie polecić jakąś cukiernię, która zrealizuje zamówienie i dostarczy je pod wskazany adres?
hiczungł

Post autor: hiczungł »

Tort okolicznościowy, opracowany przez www.slodkiemarzenia.com urozmaicił nie jedną imprezę! Ten słodkawy dodatek trafił w gusta wszystkich naszych gości , nie wspominając o poprawionym humorze. Taki dodatek powinien zagościć na terenie każdej imprezy, dlatego również i Wam zalecam pomyśleć nad takim urozmaiceniem.
czosnekwrgł

Post autor: czosnekwrgł »

Tak się składa, że tort może urozmaicić nie jedną imprezę. Jak pojawia się potrzeba i chęć zamówienia takiego ciacha to zgłaszam się do https://slodkiemarzenia.com/oferta.html#start , specjalizujących się w tortach okolicznościowych. Prezentują się atrakcyjnie a smakują jeszcze lepiej. :)
Awatar użytkownika
Mary Jane

Post autor: Mary Jane »

Jeżeli szukacie kogoś, kto wykona dla was świetne i w dodatku dietetyczne torty czy też inne ciasta to polecam zajrzeć na stronę https://niejestemzcukru.pl/. Wybór ciast jest bardzo szeroki, więc każdy na pewno znajdzie tam coś w sam raz dla siebie. Smakują wyśmienicie!
ODPOWIEDZ